LG, Huawei, Motorola: Δεν θα κυκλοφορήσουν Android smartwatch φέτος

Εκτός από την Asus, η οποία ανακοίνωσε το Asus ZenWatch 3 κατά τη διάρκεια της IFA 2016, που πραγματοποιήθηκε αρχές του μήνα στο Βερολίνο, φαίνεται πως δεν θα δούμε άλλους Android κατασκευαστές να λανσάρουν Android Wear smartwatches πριν το τέλος του 2016.

Huawei, LG και Motorola/Lenovo – οι τρεις μεγαλύτεροι κατασκευαστές Android Wear συσκευών, επιβεβαίωσαν στο CNET ότι δεν θα κυκλοφορήσουν νέο smartwatch μέσα στους επόμενους τρεις μήνες που έχουν απομείνει μέχρι να λήξει το 2016.

Η LG έκανε διαθέσιμο το LG Watch Urbane 2nd Edition LTE αρχές του 2016, αλλά Huawei και Motorola συνήθως επιλέγουν το δεύτερο εξάμηνο για να ανακοινώσουν τα δικά τους smartwatches. Περιμέναμε να δούμε κάποια ανακοίνωση στην IFA, όμως δεν έγινε και δεν θα γίνει μέσα στο 2016.

Ουσιαστικά το 2016 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια χρονιά που Android Wear smartwatches μετατοπίστηκαν από εταιρείες γνωστές για τα Android smartphones, σε παραδοσιακούς κατασκευαστές ρολογιών και fashion brands. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η τα νέα Android Wear smartwatches από τον Michael Kors και πολύ πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Η Google φημολογείται ότι έχει στα σκαριά τα δικά της Pixel smartwatches με Android Wear. H κυκλοφορία πιθανολογείται να γίνει μέσα στην περίοδο των γιορτών. Όσον αφορά στα μεγάλα ονόματα όπως LG, Huawei, Motorola, φαίνεται πως δεν θεωρούν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν Apple και Samsung στην συγκεκριμένη αγορά.

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω εταιρείες δεν σημαίνει πως δεν θα κυκλοφορήσουν ξανά smartwatch, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζουν αν είναι λίγο πιο προσεκτικές ως προς το επόμενο βήμα τους.

Η Motorola δηλώνει πως ένα από τα πράγματα που την ενδιαφέρουν είναι τα “connected [cellular] watches” και αυτή τη στιγμή αν και τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα, θεωρεί πως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Η Huawei περιμένει να μειωθεί το μέγεθος των κομματιών και οι επεξεργαστές να γίνουν πιο ισχυροί και στη συνέχεια να ανακοινώσει το νέο της smartwatch. Η δήλωση εκπροσώπου της LG ήταν: “We want to see what sticks”.

LG, Huawei, Motorola smartwatches, LG, Huawei, Motorola: Δεν θα κυκλοφορήσουν Android smartwatch φέτος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γκ

Αναμενόμενο. Δεν τράβηξε η αγορά και δε θα τραβήξει στο άμεσο διατημα. Όταν η αυτονομία φτάσει στη βδομάδα,τοτε κάτι γινεται

GiorgosM.

Μην πετάτε τα λεφτά σας…πάρτε αληθινά ρολόγια ανάλογα με το βαλαντιο του καθενός…
Citizen, Seiko, Orient ,Tag Heuer , Rolex , Ω.

Darth

με αυτη την αυτονομια τι να τα κανω?
και οσα εχουν αυτονομια χαρακτιριστικα μηδεν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.