“Έξυπνος” λαμπτήρας LG Smart Bulb

Όπως φαίνεται η LG έρχεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά μετά την ανακοίνωση του πρώτου της smartwatch το G Watch, καθώς προχώρησε στη δημιουργία του Smart Bulb. Πρόκειται για έναν έξυπνο λαμπτήρα LED που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές Android 4.3+ και iOS 6+ μέσω Wi-Fi αλλά και Bluetooth και έλεγχο του μέσω smartphone ή tablet.

Ο λαμπτήρας LG Smart Bulb είναι χαμηλής ισχύος και όπως ισχυρίζεται η LG, με σωστή χρήση η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια.

Όσον αφορά στη λειτουργία τους, μπορείτε να τους ανοίξετε ή να τους κλείστετε ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι ενώ διαθέτουν επίσης Party Mode που οποία θα κάνει τους λαμπτήρες να αναβοσβήνουν σε διάφορα χρώματα σε αντιστοιχία με τη μουσική που παίζει. Η LG βρήκε επίσης τρόπο ώστε να αναβοσβήνουν οι λαμπτήρες όταν χτυπά το τηλέφωνό σας.

Όσο για την τιμή, ο κάθε λαμπτήρας κοστίζει 35,000 won, δηλαδή περίπου $32, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα αποφασίσει η LG να διαθέσει τους λαμπτήρες εκτός της Κορεάτικης αγοράς.

, “Έξυπνος” λαμπτήρας LG Smart Bulb

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Δεν εντυπωσιάστηκα κιόλας…

Sot11

Δεν ειναι κακό! Αρκετά έξυπνο ειδικά το οτι αναβοσβηνουν οταν χτυπάει το κινητό.

Ventura07

Η εποχή που θα κλείνω το φώς από το καναπέ έφτασε

Panagiotis GP

Απορώ πως δεν τι είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα.
Καταπληκτική ιδέα.

tech21man

Το android ειναι το skynet. Τελειωσε. Σε λιγο καιρο κανονικο AI και θα σου τη λεει κιολας!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Εκπληκτικη καινοτομια. Οσοι πηγαινουν διακοπες θα αναβοσβηνουν τις λαμπες το βραδυ στο σπιτι τους για να αποφυγουν τυχον διαρηκτες. Θα κανεις και σπιθανα παρτυ!

Panagiotis

Μην τρελαίνεστε υπάρχουν εδώ και 3-4 χρόνια τέτοιες λάμπες. Βλέπε Philips. Για φιγούρα καλές ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.