Logitech ClearChat Pro: Ακουστικά με laser-tuned μεγάφωνα

, Logitech ClearChat Pro: Ακουστικά με laser-tuned μεγάφωναΤο Logitech ClearChat Pro διαθέτει laser-tuned μεγάφωνα και ισοστάθμιση ήχου με ένα μόνο διακόπτη. Το Logitech ClearChat Comfort διαθέτει βραχίονα κεφαλής με επένδυση και ιδιαίτερα άνετα μαξιλαράκια στήριξης.

Δύο νέα headsets παρουσίασε η Logitech στα τέλη Αυγούστου, κάνοντας ακόμη πιο εύκολες και άνετες δραστηριότητες όπως την ακρόαση μουσικής, την ιντερνετική τηλεφωνία και το online gaming. To Logitech ClearChat Pro USB διαθέτει laser-tuned μεγάφωνα, μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και διακόπτη ισοστάθμισης ήχου. Το δεύτερο μοντέλο, το Logitech ClearChat Comfort USB, έχει εξτρά επένδυση στον βραχίονα κεφαλής και παχιά μαξιλαράκια στα ακουστικά για την απόλυτη άνεση κατά την χρήση.

Και τα δύο μοντέλα headset συνδέονται με το PC μέσω θύρας USB, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ψηφιακό ήχο, ανεξάρτητα από την ποιότητα της αναλογικής κάρτας ήχου του υπολογιστή. Η ποιότητα ήχου των δύο headsets είναι τέτοια, που όχι μόνο τα κάνει το άριστο περιφερειακό για δημοφιλείς εφαρμογές ιντερνετικής τηλεφωνίας όπως το Skype, αλλά είναι, τόσο ηχητικά όσο και από πλευράς άνεσης, ιδανικά για ακρόαση μουσικής, για παρακολούθηση ταινιών ή για gaming στον υπολογιστή.

Logitech ClearChat Pro, συνδυάζοντας την άνεση με τον κορυφαίο ήχο
Για τους χρήστες που απαιτούν το headset τους να συνδυάζει άριστο ήχο μαζί με άνεση στην χρήση, το ευέλικτο ClearChat Pro USB PC διαθέτει laser-tuned μεγάφωνα και ένα ειδικό διακόπτη τριών θέσεων ισοστάθμισης, τον Logitech SoundSwitch™. Μέσω του διακόπτη, ο ήχος ισοσταθμίζεται αυτόματα ανάλογα τις τρεις βασικές δραστηριότητες χρήσης του headset. Στην ιντερνετική τηλεφωνία, το gaming και την ακρόαση μουσικής. Στην πρώτη περίπτωση ενισχύεται η ανθρώπινη φωνή, στην ακρόαση μουσικής και ραδιοφώνου η αντίστοιχη ρύθμιση δίνει ένα ισορροπημένο ακουστικό φάσμα, ενώ στο gaming ενισχύεται η απόδοση ήχων, όπως εκρήξεων και πυροβολισμών, για ακόμη πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Για μεγαλύτερη ευκολία πάνω στο headset βρίσκονται τοποθετημένα τα χειριστήρια ρύθμισης της έντασης και της σίγασης ήχου. Το μικρόφωνο, τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου, βρίσκεται σε ένα εύκαμπτο βραχίονα, που μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί ώστε κάθε χρήστης να έχει το μικρόφωνο στην ιδανική απόσταση από το στόμα του. Ένα εξτρά χαρακτηριστικό, είναι το απαλό κόκκινο φως που εκπέμπει το μικρόφωνο όταν είναι σε σίγαση. Έτσι ο χρήστης μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε το μικρόφωνο του δεν λειτουργεί.

Logitech ClearChat Comfort – εξτρά επένδυση στο βραχίονα και στα μαξιλαράκια στήριξης
Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν την εξτρά άνεση στο περιφερειακό τους, το ClearChat Comfort USB headset έχει το στήριγμα της κεφαλής επενδεδυμένο με μαλακό υλικό, ενώ τα ακουστικά έχουν ιδιαίτερα άνετα μαξιλαράκια. Το στήριγμα της κεφαλής και το μικρόφωνο ρυθμίζονται ώστε να έρχονται στα μέτρα κάθε χρήστη, ενώ για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία το headset είναι εφοδιασμένο με χειριστήρια έντασης και σίγασης ήχου.

Και τα δύο headsets είναι συμβατά με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές δικτυακής τηλεπικοινωνίας, όπως το Skype, το Windows Live, το Yahoo! και το AIM.

Τιμή και διαθεσιμότητα
To Logitech ClearChat Pro USB και το Logitech ClearChat Comfort USB θα είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο. Το Logitech ClearChat Comfort USB headset θα κυκλοφορήσει με συνιστώμενη λιανική τιμή τα €49,99 και το Logitech ClearChat Pro USB headset με €59,99 αντίστοιχα, πάντα για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.