Η Logitech δημιουργεί το iPod Bedroom Music System

, Η Logitech δημιουργεί το iPod Bedroom Music SystemΚορυφαίος ήχος, καινοτομικοί αισθητήρες κίνησης και φωτός, ενσωματωμένο ραδιόφωνο και ξυπνητήρι, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Logitech Pure-Fi Dream ιδανικό για κάθε υπνοδωμάτιο.

H Logitech, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ηχείων ειδικά για συσκευές iPod παρουσίασε πρόσφατα το Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System for iPod, δημιουργώντας έτσι μια νέα κατηγορία ηχείων iPod, ειδικά για τον χώρο του υπνοδωματίου. Με άριστη ποιότητα ήχου, καινοτομικές λειτουργίες ελέγχου μέσω αισθητήρων κίνησης και φωτός, ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο AM/FM, διπλό ξυπνητήρι με εφεδρική μπαταρία, τα ηχεία Pure-Fi Dream είναι μια πραγματικά απαραίτητη προσθήκη στο μοντέρνο υπνοδωμάτιο.

Αντίθετα με τα συνηθισμένα ξυπνητήρια με ραδιόφωνο, το Pure-Fi Dream διαθέτει εξελιγμένα ηχεία υψηλής ποιότητας, με tweeter υψηλής ανάλυσης, μαλακού θόλου διαμέτρου ¾ της ίντσας και woofer 3 ιντσών μακριάς χοάνης, υψηλής ισχύος. Ενεργοποιώντας μάλιστα την τεχνολογία Logitech StereoXL ο χρήστης μπορεί να απολαύσει και μια διευρυμένη στερεοφωνική εικόνα, για ακόμη πιο ποιοτική εμπειρία ακρόασης.

Το Pure-Fi Dream όμως προσφέρει πολύ περισσότερα από τον ποιοτικό του ήχο. Το σύστημα χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες ανίχνευσης κίνησης: για παράδειγμα με σβηστά τα φώτα, ο χρήστης αρκεί να κουνήσει το χέρι του πάνω από το σύστημα, για να ανάψουν αυτόματα τα πλήκτρα χειρισμού που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό. Μόλις ο χρήστης κάνει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί, τα πλήκτρα, επίσης αυτόματα, σβήνουν. Έτσι μπορεί κανείς να ρυθμίσει π.χ. το ξυπνητήρι, χωρίς να ανάψει τα φώτα ή να ψάχνει στο σκοτάδι. Η ίδια τεχνολογία εφαρμόζεται για την λειτουργία Snooze (χρονοκαθυστέρηση στο ξυπνητήρι).

Με μια κίνηση πάνω από το σύστημα, ο χρήστης θα κλείσει το ξυπνητήρι για να απολαύσει μερικά λεπτά ύπνου ακόμη, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθεί από το κρεβάτι του. Φυσικά, για όποιον προτιμά την …χειροκίνητη ρύθμιση, ένα πολύ μεγάλο κουμπί Snooze υπάρχει στο πάνω μέρος του συστήματος!

Εκτός από την τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, το Pure-Fi Dream διαθέτει και αισθητήρες φωτός, ενσωματωμένους στην οθόνη του. Έτσι, κατά την διάρκεια της μέρας, η φωτεινότητα της οθόνης αυξάνεται ώστε να είναι ευδιάκριτη ακόμη και από την άλλη άκρη του δωματίου. Η οθόνη προβάλλει σε πορτοκαλί χρώμα την ώρα και την ημερομηνία, πληροφορίες για το τραγούδι που εκείνη την στιγμή παίζει το iPod, τον ραδιοσταθμό που έχει επιλεγεί, όπως και την ένταση του ήχου. Το βράδυ, η οθόνη χαμηλώνει την φωτεινότητας της, προβάλλοντας τις απαραίτητες πληροφορίες που θέλουν οι χρήστες, όπως τον αριθμό του τραγουδιού, το όνομα και πληροφορίες για τον καλλιτέχνη, χωρίς όμως ανεπιθύμητο διάχυτο φωτισμό.

Το κορυφαίο αυτό σύστημα ηχείων συνεργάζεται με κάθε iPod, όπου με το πάτημα ενός πλήκτρου έχει κανείς πρόσβαση στις playlist της συσκευής ή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν προεπιλεγεί. Συνολικά υπάρχουν 24 διαθέσιμες προεπιλογές, 6 για playlist iPod, 12 για σταθμούς FM και 6 για σταθμούς AM. Το ξυπνητήρι προσφέρει διπλές ρυθμίσεις, οπότε ένα ζευγάρι μπορεί να ρυθμίσει ξεχωριστές ώρες αφύπνισης για τον κάθε ένα. Η αφύπνιση γίνεται με ότι ήχο προτιμούμε: μια λίστα ή ένα συγκεκριμένο τραγούδι από το iPod, ένα ραδιοφωνικό σταθμό ή ένα κλασικό βομβητή. Ακόμη και σε διακοπή ρεύματος, το Pure-Fi Dream θα μας ξυπνήσει, καθώς έχει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, με το τηλεχειριστήριο του συστήματος μπορούμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας playlists, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, να ελέγξουμε την στάθμη του ήχου και τις λειτουργίες Forward, Back, Play, Pause, Shuffle, Repeat και Snooze για το ξυπνητήρι. Όπως και το σετ ηχείων, έτσι και το τηλεκοντρόλ έχει πλήκτρα χειρισμού με οπίσθιο φωτισμό για εύκολη χρήση στο σκοτάδι.

Το σετ ηχείων Pure-Fi Dream με τον μινιμαλιστικό του στυλ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τα iPod (έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Made for iPod» της Apple). Φυσικά, πέρα από όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι και βάση φόρτισης για το αγαπημένο μας iPod.

Εκτός από το Pure-Fi Dream, η Logitech προσφέρει μια σειρά από μοντέλα ηχείων για iPod (και άλλα MP3 player) καλύπτοντας κάθε ειδική ανάγκη των χρηστών τους. Μεταξύ των μοντέλων είναι τα νέα Logitech Pure-Fi Anywhere Compact Speakers for iPod, τα υψηλής πιστότητας Logitech AudioStation speaker system, τα πολύ ελαφριά Logitech AudioStation Express portable speakers, τα κομψά Logitech mm32 Portable Speakers for iPod και τα Logitech mm28 Portable Speakers με επίπεδα ηχεία τεχνολογίας ΝΧΤ.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Logitech Pure-Fi Dream θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Οκτώβριο, με συνιστώμενη λιανική τιμή τα €249,99.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.