Love Sync: Για όσους δεν αντιλαμβάνονται την ερωτική επιθυμία του συντρόφου τους

LoveSync, Love Sync: Για όσους δεν αντιλαμβάνονται την ερωτική επιθυμία του συντρόφου τους

Οι νέοι έχουν σκοτώσει πολλά πράγματα, τη συνδρομητική τηλεόραση, τις πιστωτικές κάρτες, το γκολφ, τα Goody’s, και όπως όλα δείχνουν και τις κλασσικές σεξουαλικές σχέσεις. Πλέον δεν χρειάζεται να ζητάμε από τον σύντροφο μας να συνευρεθούμε σεξουαλικά, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πατάμε ένα κουμπί.

Πριν περίπου ένα 24ωρο ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter, η οποία αφορά τα κουμπιά σεξουαλικής διάθεσης LoveSync. Πρόκειται για ένα σετ δύο κουμπιών, ένα για εμάς, και ένα για τον παρτενέρ μας. Όταν εμείς πατάμε το κουμπί ενημερώνουμε τον σύντροφο μας ότι θέλουμε να κάνουμε σεξ. Αν τελικά πατήσουμε και οι δύο το κουμπί, τότε οι συσκευές μας ειδοποιούν με μία λάμψη, η οποία περιστρέφεται στο στεφάνι των κουμπιών. Και όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που τα κουμπιά λένε ότι μπορούμε να συνευρεθούμε σεξουαλικά με το ταίρι μας, θα πρέπει να πούμε οπωσδήποτε ναι.

Τα υποτιθέμενα πλεονεκτήματα του LoveSync, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι ότι δημιουργεί ένα σεξουαλικό περιβάλλον στο οποίο δεν υπάρχουν απορρίψεις, ενοχές, ή χαμένες ευκαιρίες. Εφόσον μπορούμε να πάρουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από τον σύντροφο μας, δεν θα χρειαστεί να αισθανθούμε ποτέ άσχημα επειδή μεταφράσαμε λάθος τα “σήματα” που μας στέλνει.

LoveSync, Love Sync: Για όσους δεν αντιλαμβάνονται την ερωτική επιθυμία του συντρόφου τους

Βέβαια, η όλη ιδέα πίσω από το LoveSync είναι λανθασμένη. Από τη στιγμή που δεν έχουμε διάθεση, καλό είναι να ενημερώνουμε τον σύντροφο μας οι ίδιοι, κι όχι να βασιζόμαστε σε ένα κουμπί. Όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα κακόγουστο παιχνίδι, όπου ο ένας στέλνει ένα ειλικρινές σήμα, και ο άλλος ανταποδίδει για πλάκα, επειδή του αρέσει το φως που κάνει βόλτα πάνω στο κουμπί. Εκτός αυτού το να πατάμε ένα μεγάλο ασημένιο κουμπί όταν έχουμε ερωτική διάθεση μοιάζει και είναι τελείως λάθος.

Ωστόσο ο λόγος που οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί με το LoveSync είναι η περιγραφή του προϊόντος στο Kickstarter, και όχι το ίδιο το προϊόν. Η εταιρεία προσπαθεί να πουλήσει το LoveSync στηριζόμενη στο γεγονός ότι πατάμε το κουμπί ανώνυμα, λες και ο σύντροφος μας δεν ξέρει ότι έχουμε το κουμπί ή ότι ήμασταν εμείς αυτοί που το πατήσαμε.

LoveSync, Love Sync: Για όσους δεν αντιλαμβάνονται την ερωτική επιθυμία του συντρόφου τους

Καθώς γράφουμε αυτές τις γραμμές το project δεν είναι ούτε μιας ημέρας και έχει ήδη συγκεντρώσει 3.073 $. Ο στόχος που έχει θέση η εταιρεία στο campaign που δημιούργησε είναι τα 7.500 $, οπότε σε λιγότερο από 24 ώρες έχει πλησιάσει στο 50% του στόχου της.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.