Με ταχύτητες devolo ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου, Γαλλία – Κροατία

Με ταχύτητες devolo ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου, Γαλλία – Κροατία, Με ταχύτητες devolo ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου, Γαλλία – Κροατία

Η μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου πλησιάζει. Ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλου είναι γεγονός. H Γαλλία και η Κροατία, θα βρεθούν αντιμέτωπες στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, όπου αναμένεται να κερδίσει τηλεθέαση αλλά και bandwidth.

Τι, δεν είστε ποδοσφαιρόφιλοι και εκείνη την ώρα έχει την αγαπημένη σας σειρά στο NetFlix; Η devolo έχει τη απάντηση ώστε να είστε όλοι ευχαριστημένοι. Θέλετε να ποντάρετε online για το ποιος θα βάλει το επόμενο γκολ; H devolo έχει τη λύση και είναι ταχύτατη ώστε να προλαβαίνετε κάθε φάση, γιατί κάθε φάση μπορεί να είναι ευκαιρία… για γκολ ή για κέρδη.

Στα powerline προϊόντα της devolo, η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και να τον συνδέσουμε με τον router, έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τον δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρη στους προσαρμογείς devolo dLAN. Για να μη χάσουμε φάση, για να μπορούμε να δούμε στατιστικά οnline, να συγκρίνουμε, να σχολιάσουμε, ταυτόχρονα με τη ζωντανή μετάδοση.

Έχοντας υψηλές απαιτήσεις πλέον από το Internet, ο χρήστης επιζητά λύσεις που ουσιαστικά θα τον απαλλάξουν από δεύτερες σκέψεις και θα τον αφήσουν να απολαύσει τον τελικό ή ότι άλλο επιλέξει που θα σχετίζεται με το bandwidth και την ταχύτητα. Πλέον με τις smart TV, τα Tablet, τις εφαρμογές που τρέχουν όλο το 24ώρο, 4Κ, ψηφιακές πλατφόρμες, Full HD προβολές, οι συσκευές που υποστηρίζουν το WiFi πρέπει να εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Η καλύτερη λύση για ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο, το οποίο θα καλύψει τη μέγιστη δυνατή περιοχή στο σπίτι είναι το dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Kit, το οποίο μπορεί να προσφέρει 1200Mbps και άνω. Δεν πτοείται από τοίχους και άλλα εμπόδια, χάρη στη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος. Ο βασικός προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες Gigabit Ethernet (τo αντίστοιχο νέο 1200+ Triple προσφέρει και τρίτη θέση Ethernet) και ενσωματωμένη πρίζα ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτος αλλά και πρωταθλητής στην ταχύτητα, χάρη στο πρότυπο WiFi ac.

Το devolo GigaGate Bridge, προσφέρει Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που το έχετε ανάγκη και δημιουργεί στοχευμένη και υψηλής απόδοσης σύνδεση στη multimedia γωνιά του σπιτιού. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτατη, point-to-point σύνδεση για γωνιές multimedia όπου πολλαπλές συσκευές συνδέονται με καλώδια LAN έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές και αξιόπιστες ταχύτητες. Η συσκευή, υποστηρίζει πολλά δωμάτια χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού αν χρειαστεί, μπορούν να συνδεθούν επιπλέον μεμονωμένοι δορυφόροι (έως και οκτώ σε μία βάση). Το GigaGate είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη γρήγορη εγκατάσταση συνδέσεων point-to-point για εφαρμογές πολυμέσων.

Ο dLAN 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται σε καταστήματα και online με τιμή 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ και το GigaGate WiFi Bridge με τιμή 179,90 ευρώ.

Το dLAN 1000 duo+, ως Starter Kit έχει συνιστώμενη λιανική τιμή η οποία κυμαίνεται στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας με τιμή 54,90 ευρώ. Tο νέο dLAN 1000 Mini Starter Kit, έχει τιμή 89,90 ευρώ και περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς. Αν θέλετε να επεκτείνετε ένα υπάρχον δίκτυο dLAN Powerline, η καλύτερη πρόταση για εσάς είναι η συσκευασία με έναν προσαρμογέα με τιμή 49,90 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.