Microsoft HoloLens 2: Με καλύτερη οπτική του πεδίου και νέο σχεδιασμό [MWC 2019]

HoloLens 2, Microsoft HoloLens 2: Με καλύτερη οπτική του πεδίου και νέο σχεδιασμό [MWC 2019]

Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά των HoloLeans, στις 24 Φεβρουαρίου, στη Mobile World Congress 2019. Ο Alex Kipman, τεχνικός της Microsoft και δημιουργός των HoloLens, μας έδωσε μια μικρή γεύση του HoloLens 2, μέσω ενός βίντεο.

Ο Alex Kipman δημοσίευσε ένα αινιγματικό βίντεο teaser διάρκειας 42 δευτερολέπτων το οποίο ανακοινώνει την εκδήλωση της εταιρείας στις 24 Φεβρουαρίου. Στο βίντεο παρατηρούμε ασαφείς μορφές τσιπ και καλωδίων, τα οποία σχηματίζονται από λιωμένους πάγους, βράχους και αέρα. Με λίγα λόγια, το βίντεο δεν μας δείχνει τίποτα ουσιαστικό.

Το original headset, κυκλοφόρησε το 2016 και κόστιζε 3.000 $. Ήταν ένα ζευγάρι mixed reality smartglasses τα οποία έτρεχαν μία ειδική έκδοση των Windows 10, η οποία ακούει στο όνομα Windows Mixed Reality και τότε ήταν διαθέσιμη μόνο για προγραμματιστές.

HoloLens 2, Microsoft HoloLens 2: Με καλύτερη οπτική του πεδίου και νέο σχεδιασμό [MWC 2019]

Σύμφωνα με αναφορές, η Microsoft δουλεύει στο επόμενης γενιάς headset εδώ και λίγο καιρό. Το HoloLens 2 περιμένουμε να έχουν καλύτερη οπτική του πεδίου, βελτιωμένο σχεδιασμό και να έχουν πιο ελαφρύ πλαίσιο.

Επιπλέον, αναμένεται το Microsoft HoloLens 2 να έχει τον τελευταίας γενιάς Kinect sensor της εταιρείας, αλλά και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 850 ARM. Όσον αφορά το λογισμικό, κατά πάσα πιθανότητα το HoloLens 2 θα τρέχει και πάλι μία ειδική διανομή των Windows 10.

HoloLens 2, Microsoft HoloLens 2: Με καλύτερη οπτική του πεδίου και νέο σχεδιασμό [MWC 2019]

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα νέα mixed reality smartgrasses της Microsoft θα είναι πιο οικονομικά σε σχέση με τον πρόγονο τους, αφού πλέον δεν θα είναι μόνο για προγραμματιστές αλλά διατεθούν στο ευρύ κοινό. Κάτι τέτοιο θα βάλει την εταιρεία σε πλεονεκτική θέση στην αγορά και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της αγορά της επαυξημένης πραγματικότητας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπλιάχχχχ. Άχρηστα μαραφέτια που βγάζουν BSOD. Όλοι ξέρουν πως η αγορά αναμένει με τρεχούμενα σάλια και ανοιχτές κόρες ματιών τα νέα premium APPLE AR Glasses by Jony Ive!!!!
Λεπτά, όμορφά με premium σκελετό-σασί ανάλογης ποιότητας των BMW (πιστέ μου!!!!! 😉😁)
ultra quality glass, σαν αυτό που βάλαμε στην πλάτη του επετειακού και τον Α13 super turbo nanobionic να γαζώνει με 500.000 στο αντουντου!!! Κερασάκι : Η Επαγωγική φόρτιση από τα ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΤΡΑ κ η σύνδεση μέσω iTunes με το APPLE CAR!!!!
Εκεί να δείτε κλάμα οι haters,πόνο οι κοπλεξικοί, ξίνισμα οι Loosers και σφίξιμο οι φτωχοί..
Apple rules, haters follow crawling !!!!! 111!!!1
P.S Καλά να περάσετε του Αγίου Βαλεντίνου με Super selfies και συνεχή ποσταρίσματα σε FB, INSTA με X, Xs max για το ποσο ερωτευμενούλια είστε , με LACTA αγκαλιά και άφθονα likes!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Microsoft HoloLens Augmented Reality

H Microsoft ετοιμάζει γυαλιά AR για στρατιωτική χρήση

Πράγματα που έχουμε δει στο gaming, σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα, εάν λάβουμε υπόψη μας τα στρατιωτικά AR γυαλιά της Microsoft.

Gear AR HoloLens vivo

Vivo AR Glass: Γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας [video]

Η Vivo αποκάλυψε βίντεο από τα πρώτα επαυξημένης πραγματικότητας γυαλιά, ονόματι AR Glass που θα συνοδεύουν το 5G smartphone.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Huawei Mate X hands-on video [MWC 2019]

Το είδαμε πρώτοι στη Βαρκελώνη από τόσο κοντά. Ναι μετά ακολούθησαν και άλλα ξένα και ελληνικά site όμως εκείνη την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το τετ-α-τετ που είχαμε με το αναδιπλούμενο Huawei Mate X ήταν ιδιαίτερα στενή.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Nokia 9 PureView hands-on [MWC 2019]

Από την Βαρκελώνη με αγάπη και κρατάμε στα χέρια μας το νέο πεντακάμερο Nokia 9 PrureView με πέντε φακούς Zeiss των 12 Megapixel οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα για να αποτυπώσουν τις καλύτερες φωτογραφίες που μπορούν. Η selfie camera ειναι 20 Megapixel και η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3320 mAh (ασύρματη και γρήγορη φόρτιση).