Microsoft Lumia: Flip Covers με δεύτερη οθόνη

Η Microsoft Research βρίσκεται σε συζητήσεις με το Lumia Devices Team, προκειμένου να παρουσιάσει Flip Covers με δεύτερη οθόνη για διάφορα μοντέλα. Η δεύτερη οθόνη αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Τα Flip Covers για τα Lumia θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληκτρολόγηση, για χρήση με την Cortana και για παρουσίαση πληροφοριών. Η οθόνη αυτή θα λειτουργεί συνεχώς και θα καταναλώνει χαμηλά ποσά ενέργειας. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί μία διάταξη όμοια με το Yotaphone και την δεύτερη οθόνη e-ink που χρησιμοποιεί.

Η ομάδα του Microsoft Research φέρεται να διερευνά όλα τα σχετικά ενδεχόμενα παρουσίασης μίας διάταξης όμοιας με εκείνη που χρησιμοποιούν και τα Surface μοντέλα. Φυσικά, δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το πότε θα μπορούσε να εμφανιστεί ένα τέτοιο αξεσουάρ, ούτε το ποιες θα είναι ακριβώς οι λειτουργίες του. Πώς σας φαίνεται το αξεσουάρ; Θα σας άρεσε να χρησιμοποιείτε κάτι τέτοιο;

Lumia, Microsoft Lumia: Flip Covers με δεύτερη οθόνη

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εξαιρετικό! Σαν ιδέα σύνδεση μέσω nfc , wifi μια οθόνη με ελάχιστη κατανάλωση για ειδοποίησης , απορώ γιατί δεν έχουν βγάλει μία!

Panos7GR

Έξυπνο! Φυσικά θα μας άρεσε να βγει και να γίνει τρεντ, φαίνεται εξυπηρετικό, ειδικα σε tablet για πληκτρολόγηση.

Nokia

100 χρόνια μπροστά η Microsoft!!!

ΚΝ

Είχα δει το Yotaphone…το είχε μια φίλη μου και εντυπωσιάστηκα με τη δεύτερη οθόνη. Πραγματικά καινοτόμο ειδικά για όσους χρειάζεται αν διαβάζουν εν κινήση σε κινητό ή να ανοίγουν έγγραφα λόγω εργασίας. Πρακτικά η μπαταρία του κινητού ανάλογα με τη χρήση κρατάει πάρα πολύ γιατί δεν ξοδεύει ενέργεια για περιττές εργασίες και παράλληλα δεν κουράζεις τα μάτια σου.
Μακάρι και να μπύνε και οι μεγάλες εταιρίες σε αυτό το στύλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.