Monster AirLinks iSport: Aσύρματα ακουστικά ανθεκτικά στο νερό [CES 2018]

Monster AirLinks iSport ακουστικά, Monster AirLinks iSport: Aσύρματα ακουστικά ανθεκτικά στο νερό [CES 2018]

Τα νέα ασύρματα και ανθεκτικά στο νερό ακουστικά της AirLinks iSport επέδειξε η Monster στη CES 2018, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των AirLinks Elements.

Να σημειωθεί ότι στην περασμένη CES η Monster είχε επιδείξει τα ασύρματα ακουστικά AirLinks Elements τα οποία ξεχώριζαν μεταξύ άλλων και για τη γυαλιστερή εμφάνισή τους με διαμαντάκια στη μέση.

Η εταιρεία είχε κατά νου όταν σχεδίαζε τα εν λόγω ακουστικά να αποτελέσουν ένα χρήσιμο αξεσουάρ για όσους ενδιαφέρονται όχι μόνο για τον ήχο αλλά και για την εμφάνιση. Τα εν λόγω ακουστικά αναμένονταν στην αγορά τον περασμένο Απρίλιο αλλά εν τέλει δεν είχαν κυκλοφορήσει.

Στη φετινή CES, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα AirLinks Elements θα κυκλοφορήσουν τελικά τον Φεβρουάριο έναντι 250 δολαρίων.

Monster AirLinks iSport ακουστικά, Monster AirLinks iSport: Aσύρματα ακουστικά ανθεκτικά στο νερό [CES 2018]

Όσον αφορά στα AirLinks iSport, αυτά θα έρχονται με μπαταρία διάρκειας 4 ωρών (όπως και τα Elements), με την πρόσθετη θήκη που τους παρέχει ενέργεια για δύο φορτίσεις. Τα AirLinks iSport αναμένονται στην αγορά των Μάρτιο έναντι 200 δολαρίων.

Επιπλέον, η Monster προσφέρει ασφάλιση ώστε αν ο χρήστης χάσει το ένα ακουστικό, η εταιρεία θα του το αντικαταστήσει. Η ασφάλιση κοστίζει 20 δολάρια.

Και τα δύο ακουστικά έρχονται με φωνητικό έλεγχο MonsterTalk, μια λειτουργία φωνητικού ελέγχου του ΑΙ μουσικού βοηθού της Speak Music.

Σύμφωνα με τη Monster ο χρήστης μπορεί να πει στα ακουστικά τι μουσική να παίξουν. Για παράδειγμα να ζητήσει ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι, καλλιτέχνη, είδος ή λίστα αναπαραγωγής ενώ έχουν εύκολη πρόσβαση στα iHeartRadio, Spotify Premium, Tidal, και iTunes. Κάνοντας διπλό άγγιγμα στη δεξιά πλευρά του ακουστικού ανοίγει η Siri ή η πλατφόρμα φωνητικού ελέγχου του smartphone του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

4 ώρες μπαταρία. Μάλιστα… 🙁

Θωμας

Ποσο θα κοστισει εδω ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.