Movado Bold Motion: HP και Ελβετοί φέρνουν την απλότητα στα smartwatches

H HP συνεργάστηκε με την ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών Movado και δημιούργησαν το Movado Bold Motion smartwatch. Το Movado Bold Motion θυμίζει περισσότερο κλασικό ρολόι παρά τεχνολογικό gadget. Έχει διάμετρο 44 χλστ., κατασκευή από ατσάλι και μαύρο PVD φινίρισμα.

Το Bold Motion μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth σε iOS 8 και άνω ή με συσκευές που τρέχουν Android 4.4 και άνω. Είναι αδιάβροχο, μπορείτε να το βουτήξετε σε βάθος 50 μέτρων, ενώ για το λουράκι υπάρχουν δυο επιλογές, μαύρο λουρί από σιλικόνη ή ατσάλινο μπρασελέ.

Δεν υπάρχει οθόνη, αλλά για τα notifications ειδοποιείστε με δυο τρόπους: δόνηση και LEDs. Αν έχετε ένα ραντεβού για τις 10:30, θα σας το υπενθυμίσει ανάβοντας τον αριθμό δέκα στο καντράν και το 6 (δηλαδή 10:30). Σαφώς λόγω της έλλειψης οθόνης τα notifications που θα λαμβάνετε είναι περιορισμένα, όμως έχετε μπαταρία που διαρκεί μια εβδομάδα

Μιας και μιλάμε για ελβετικό ρολόι, δεν περιμέναμε να είναι οικονομικό. Η τιμή του είναι στα 785 δολάρια.

Movado Bold Motion: HP και Ελβετοί φέρνουν την απλότητα στα smartwatches, Movado Bold Motion: HP και Ελβετοί φέρνουν την απλότητα στα smartwatches

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NZ

Αυτό μάλιστα! Στην τιμή τα χαλάμε λίγο!

Max91

Ομορφο απλο και γενικα πολυ ωραιο αλλα οντως η τιμη ειναι καπως.

Panos7GR

Μόνο εγώ πιστεύω πως για αυτά τα λίγα πράγματα που κάνει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι ελάχιστη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.