MPOW D6: Απόκτησε το αδιάβροχο smartband σε σούπερ τιμή

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε το ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη smartband MPOW D6 σε καταπληκτική τιμή δίνει για λίγες μέρες το GearBest.

To MPOW D6 έρχεται με τσιπ Bluetooth 4.2 NRF52832, το οποίο συνδυάζει λειτουργία σε μακρινή απόσταση καθώς και χαμηλή κατανάλωση. Διαθέτει οθόνη OLED. 0.87 ιντσών και πλήκτρο αφής με υψηλή ευαισθησία. Το λουρί του είναι κατασκευασμένο από μαλακό TPU, ώστε να σου εξασφαλίζει άνεση, ενώ είναι κομψό και στυλάτο.

MPOW D6 smartband Κίνα αγορά τιμή, MPOW D6: Απόκτησε το αδιάβροχο smartband σε σούπερ τιμή

To MPOW D6 αποτελεί ένα ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό smartband, το οποίο έρχεται με πιστοποίηση IP67. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το βυθίσετε στο νερό σε βάθος 1 μέτρου για 30 περίπου λεπτά και να μην πάθει τίποτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν τρέχετε με βροχή, ή αν το ξεχάσετε μαζί σας στο ντουζ.

Όπως τα περισσότερα smartband, το MPOW D6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει τη δραστηριότητά σας, να μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς σας και να καταγράψει τις συνήθειες του ύπνου σας.

Το MPOW D6 σας δείχνει τα βήματα που κάνετε, τις θερμίδες που καίτε, την απόσταση που περπατάτε. Μπορείτε να του ρυθμίσετε στόχους και το MPOW D6 θα δονείται κάθε φορά που φτάνετε έναν από αυτούς.

MPOW D6 smartband Κίνα αγορά τιμή, MPOW D6: Απόκτησε το αδιάβροχο smartband σε σούπερ τιμή

Τα δεδομένα του smartband καταγράφονται στην εφαρμογή MPOW, έτσι μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τους καρδιακούς σας παλμούς και να ελέγξετε αν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

MPOW D6 smartband Κίνα αγορά τιμή, MPOW D6: Απόκτησε το αδιάβροχο smartband σε σούπερ τιμή

Επιπλέον, χάρη στην καταγραφή του ύπνου σας, θα μπορείτε να γνωρίζετε τις ώρες που κοιμάστε, πότε αποκοιμηθήκατε, πότε ξυπνήσατε και πόσες ώρες ήσασταν σε ελαφρύ και βαθύ ύπνο. Τα δεδομένα αυτά θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τις συνήθειες που έχετε όταν κοιμάστε και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.
Φυσικά, με το MPOW D6 θα ειδοποιείστε για εισερχόμενες κλήσεις, SMS, email και ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter.

MPOW D6 smartband Κίνα αγορά τιμή, MPOW D6: Απόκτησε το αδιάβροχο smartband σε σούπερ τιμή

Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 90mAh και υπόσχεται αυτονομίας 15 ημερών σε κατάσταση αναμονής. Αν χρειαστεί να το φορτίσετε, απλά αφαιρέστε το από το περικάρπιο και συνδέστε το κατευθείαν στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Είναι συμβατό με συστήματα Android 4.4 / iOS 8.0 και μεταγενέστερα.

Στα έξτρα, το MPOW D6 διαθέτει υπενθύμιση ακινησίας κι έτσι σας ενημερώνει αυτόματα να κινηθείτε σε περίπτωση που είστε ακίνητος για πολύ ώρα. Επιπλέον, αν έχετε χάσει το τηλέφωνό σας και βρίσκεται εντός της εμβέλειας του Bluetooth σας βοηθά να το βρείτε. Επίσης, το ξυπνητήρι σας ξυπνά με δόνηση, ώστε αν κοιμάστε με κάποιον άλλον να μην τον ξυπνήσει ο ήχος του ξυπνητηριού.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη σε landscape προσανατολισμό μέσω της εφαρμογής. Τέλος, μόλις σηκώσετε ή γυρίσετε το χέρι σας, η οθόνη «ξυπνά» αυτόματα κι έτσι δεν χρειάζεται να πατήσετε κάποιο πλήκτρο.

Το GearBest σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το MPOW D6 με έκπτωση 21%, στην εκπληκτική τιμή των 12,87 ευρώ για λίγες μόνο μέρες.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα το παραλάβουμε το 2019…

Γιωργης

Εγω πριν λιγο καιρο τσιμπησα ενα cubot smartband αδιαβροχο με αυτονομια 30 μερες και τιμη 10 ευρω απο επωνυμο καταστημα οποτε δεν μου κανει εντυπωση το προιον ουτε η τιμη του

Γιώργος

Εγώ ΔΕΝ πρόκειται ποτέ ξανά να παραγγείλω κάτι από το gearbest . Έχω παραγγείλει ένα smartphone από τις 6.11.2017, έχει φθάσει στην Αγγλία από τις 23.11.2017, αλλά από τότε σύμφωνα με την DPD courier, δεν έχει σκαναριστεί σε καμία άλλη χώρα όπως έπρεπε. Έχει χαθεί μάλλον…Έχω στείλει διάφορα mail στην Gearbest, και η απάντηση είναι πάντα η ίδια: να κάνω υπομονή, πρόβλημα ίσως υπάρχει λόγο καιρού και εορτών, κτλπ. Άνοιξα λοιπών dispute στο PayPal, μήπως και πάρω τα χρήματα μου.
Ποτέ ξανά από Gearbest

Darth

@Αλέξανδρος πολυυ θετικο σε βλέπω (πάντως μέσος χρόνος αναμονής ειναι 3 μήνες) (μου εχει κάνει απο 3 βδομαδες μεχρι 5μηνες ……………
@Γιώργος κατα 99999.999% ειναι στα ελληνηκα τελωνεια και δεν εχει περασει ουτε καν scan και απλα περιμένει εξω μαζι με εκατομμύρια αλλα προϊόντα πιστεύω στο επομενο 2 μηνο θα το εχεις

Γιώργος

@Darth: μακάρι να είχες δίκιο, αλλά δεν έχει περάσει από καμία άλλη χώρα… Βλέπεις, για να μην περάσει από τελωνείο το Gearbest στέλνει με την DPD τα πράγματα ΟΔΙΚΟΣ στην Ελλάδα από Αγγλία, και περνάνε από Ουγγαρία, μετά Βουλγαρία, φθάνουν Θεσσαλονίκη, και έπειτα τα παραλαμβάνει η acs η οποία και στα παραδίδει. Έχω πάρει τηλέφωνο μέχρι και στην DPD international export στην Αγγλία, αλλά και από εκεί μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, μάλλον έχει χαθεί το δέμα, και να στείλω mail στο Gearbest για να μιλήσουν αυτοί μαζί τους. Το έκανα, ανοίγοντας ticket, αλλά οι απαντήσεις τους ήταν όπως έγραψα, γενικολογίες… Ως εκ τούτου, δεν ελπίζω σε παραλαβή, οπότε και έκανα dispute, για να μην χάσω τα χρήματα μπυ

Darth

@Γιώργος οταν μπαινει στην ελλαδα απλα μενουν εξω σε ενα τεραστιο χορο μεχρι να σκαναριστουν……… αυτο παιρνει απο 1 μηνα μεχρι και 3 μηνες (πλεον)

Theo

Γιώργος πως ανοίξεις dispute.? Έχω και εγώ ένα προϊόν που έχει καθυστερήσει από εκεί και δεν εμφανίζεται πουθενά ο κωδικός του..

Γιώργος

@darth: δεν με κατάλαβες… Δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. Έπρεπε να φαίνεται μέσω του tracking της DPD ότι έχει σκαναριστεί το barcode του στην Ουγγαρία, κάτι που δεν έχει γίνει. Από τελωνείο δεν περνά ούτος η άλλος….Έχω παραγγείλει με priority line από το Gearbest για αυτό τον λόγο..
@Theo: πάς στο PayPal, από εκεί κάνεις log in, μετά resolution center, open dispute. Σε ρωτάει γιατί θέλεις να το κάνεις, έχει διάφορες επιλογές, κλικαρεις την επιλογή που θέλεις, και έπειτα σου προτείνει να το συζητήσεις με τον πωλητή. Αν δεν βρεθεί λύση εντός 20 ημερών, το κάνεις claim στο PayPal, για να σου δώσει λύση, ζητώντας refund, δηλαδή επιστροφή των χρημάτων σου. Ελπίζω να βοήθησα..

stergios

@Γιώργο μην βιάζεσε να κάνεις dispute θα σου έρθει και εγώ έκανα παραγγελία 23/11/17 με DPUK KAI ξεκολησε πριν 2 μέρες από αγγλια και είναι Βουδαπέστη τώρα. Οπότε κάνε λίγη υπομονή ακόμα…..

stergios

@theo ποτέ το παρήγγειλες? Με priority line to Έκανες?

Γιώργος

@ stergios: μακάρι να έχεις δίκιο, αν και εγώ το παραγγειλα πριν από σένα, στις 06/11/2017,και από τις 23/11/17 είναι κολλημένο στην Αγγλία. Έκανα ήδη dispute στο PayPal διότι έως και σήμερα έπρεπε να έχω παραλάβει, αλλά τίποτα ακόμα. Σύν ότι δεν θέλω να χάσω τα χρήματα μου. Από την ημερομηνία αποστολής, αν δεν φθάσει το κινητό σε 60 ημέρες, σύμφωνα με το Gearbest δικαιούμαι refund, σύν ότι το αντίστοιχο κινητό υπάρχει πλέον με 10 ευρώ παραπάνω στην αποθήκη του geekbuying στην Γερμανία, με παράδοση 3-7 ημέρες….

stergios

@george Οκ εύχομαι καλή τύχη…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Gear

DYU T1: Το ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για κάθε τρόπο ζωής

Η DYU, με έδρα το Σενζέν στην Κίνα, έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην παραγωγή λύσεων μικροκινητικότητας και ρόσφατα, παρουσίασε τη νέα της σειρά προϊόντων, ανάμεσα σε αυτό και το DYU T1.