Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones

Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones, Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones

Η HMD Global στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του Nokia 7.1, ανακοίνωσε και τα νέα ασύρματα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones με αδιάβροχη προστασία σε ιδρώτα και σταγόνες νερού.

Τα Nokia True Wireless Earbuds έρχονται σε μαύρο χρώμα και προσφέρουν κομψή και ελαφριά κατασκευή ζυγίζοντας 5 γραμμάρια ανά ακουστικό, ενώ υπόσχονται 3.5 αναπαραγωγής μουσικής ή 4 ώρες ομιλίας. Επίσης, συνοδεύονται από ειδική θήκη που φορτίζει τα ακουστικά 3 φορές επιπλέον προσφέροντας συνολικά 14 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και 16 ώρες ομιλίας. Συνδέονται μέσω Bluetooth 5.0 και διαθέτουν υποδοχή USB Type-C.

Τα Nokia Pro Wireless Earphones έρχονται με καλώδιο γύρω από το λαιμό και μαγνητικά ακουστικά σε μαύρο επίσης χρώμα, ζυγίζουν 45 γραμμάρια και προσφέρουν 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Η αναπαραγωγή μουσικής σταματάει αυτόματα μόλις αφαιρέσεις τα ακουστικά από τα αυτιά και τα ενώσεις μεταξύ τους και το ίδιο ισχύει και για τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα νέα ακουστικά Nokia προσφέρουν ενημέρωση στο χρήστη εισερχόμενων ειδοποιήσεων μέσω δόνησης και multipoint σύνδεση (έως δύο συσκευές), ενώ συνδέονται μέσω Bluetooth 4.2. Την αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας ήχου HD υπογράφει η τεχνολογία Qualcomm aptX.

Τέλος, τα Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones διαθέτουν πιστοποίηση IPX4 για προστασία από τον ιδρώτα και τις σταγόνες νερού και κοστίζουν 129€ και 69€, αντίστοιχα.

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

πανέμορφα ακουστικά!!αλλά ακριβά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.