Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones

Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones, Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones

Η HMD Global στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του Nokia 7.1, ανακοίνωσε και τα νέα ασύρματα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones με αδιάβροχη προστασία σε ιδρώτα και σταγόνες νερού.

Τα Nokia True Wireless Earbuds έρχονται σε μαύρο χρώμα και προσφέρουν κομψή και ελαφριά κατασκευή ζυγίζοντας 5 γραμμάρια ανά ακουστικό, ενώ υπόσχονται 3.5 αναπαραγωγής μουσικής ή 4 ώρες ομιλίας. Επίσης, συνοδεύονται από ειδική θήκη που φορτίζει τα ακουστικά 3 φορές επιπλέον προσφέροντας συνολικά 14 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και 16 ώρες ομιλίας. Συνδέονται μέσω Bluetooth 5.0 και διαθέτουν υποδοχή USB Type-C.

Τα Nokia Pro Wireless Earphones έρχονται με καλώδιο γύρω από το λαιμό και μαγνητικά ακουστικά σε μαύρο επίσης χρώμα, ζυγίζουν 45 γραμμάρια και προσφέρουν 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Η αναπαραγωγή μουσικής σταματάει αυτόματα μόλις αφαιρέσεις τα ακουστικά από τα αυτιά και τα ενώσεις μεταξύ τους και το ίδιο ισχύει και για τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα νέα ακουστικά Nokia προσφέρουν ενημέρωση στο χρήστη εισερχόμενων ειδοποιήσεων μέσω δόνησης και multipoint σύνδεση (έως δύο συσκευές), ενώ συνδέονται μέσω Bluetooth 4.2. Την αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας ήχου HD υπογράφει η τεχνολογία Qualcomm aptX.

Τέλος, τα Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones διαθέτουν πιστοποίηση IPX4 για προστασία από τον ιδρώτα και τις σταγόνες νερού και κοστίζουν 129€ και 69€, αντίστοιχα.

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

πανέμορφα ακουστικά!!αλλά ακριβά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.