Νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung κάνουν την εμφάνιση τους σε leak

Samsung Gear IconX, Νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung κάνουν την εμφάνιση τους σε leak

Με τη διαρροή μίας εικόνας που προοριζόταν για διαφημιστικό σκοπό παίρνουμε μία ματιά των φημολογούμενων νέων true wireless ακουστικών της Samsung. Στην παραπάνω εικόνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα WinFuture, η επόμενη γενιά των Gear IconX κάνει την εμφάνιση της πάνω στο επερχόμενο Galaxy S10.

H συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί να μην είναι μία απλή σύμπτωση, αφού σύμφωνα με προηγούμενες φήμες το Galaxy S10 θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα άλλες συσκευές και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να διαφημίζεται αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Samsung δεν είναι η πρώτη εταιρία που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, καθώς έχουμε δει παρόμοιο χαρακτηριστικό στο Huawei Mate 20 Pro και τα ακουστικά FreeBuds 2 Pro Wireless.

Επίσης, σε μία πιστοποίηση Bluetooth, τα ακουστικά φαίνεται να έχουν την ονομασία Galaxy Buds, ξεχωρίζοντάς τα από τα προηγούμενα μοντέλα ασύρματων ακουστικών της Samsung. Με αυτό το τρόπο η εταιρία δείχνει πως στοχεύει στην ενοποίηση των συσκευών της υπό το brand της Galaxy, αφήνοντας στο παρελθόν το brand της Gear.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.