Κάντε streaming τα αρχεία του υπολογιστή σας στην ΤV

, Κάντε streaming τα αρχεία του υπολογιστή σας στην ΤVΗ Netgear παρουσίασε το EVA8000 Digital Entertainer. Μια συσκευή που συνδέεται στην τηλεόρασή μας με HDMI και αναπαράγει ενσύρματα ή ασύρματα βίντεο, μουσική και φωτογραφίες που έχουμε στον υπολογιστή μας. Με το EVA8000 μπορούμε να δημιουργήσουμε playlists με τα αρχεία του υπολογιστή, μέσα από ειδικό μενού που προβάλλεται στην τηλεόρασή μας. Το EVA8000 είναι συμβατό με αρχεία βίντεο MPEG1, MPG2, MPEG4, AVI, WMV και XviD.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netgear

Netgear Dual Band Gigabit Routers, Έτοιμα για σύνδεση στο νέο Wi-Fi

Η Netgear παρουσιάζει τα νέα routers της και USB adapters, τα οποία έχουν την ικανότητα σύνδεσης με το Wi-Fi 802.11-2012, το οποίο υπόσχεται ταχύτητες πάνω από τρεις φορές υψηλότερη από εκείνη που προσέφερε το 802.11, κάνοντας συνδυαστική χρήση του διαθέσιμου bandwidth για ακόμα ταχύτερα αποτελέσματα.

Gear Gadgets Netgear

NetGear Universal Push2TV, Ασύρματη μεταφορά βίντεο από υπολογιστή σε τηλεόραση

Ξεχάστε τα καλώδια όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια ταινία DVD (όχι Blu-Ray) ή βίντεο από το YouTube στην τηλεόραση του σαλονιού σας. Με το NetGear Universal Push2TV τοποθετήστε τον μικρό πομπό σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας και τον δέκτη σε μια κενή θύρα HDMI της τηλεόρασης και απολάυστε ποιότητα εικόνας έως και HD […]