Nike+ SportWatch GPS σε συνεργασία με την TomTom

Η NIKE και η TomTom συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Nike+ SportWatch GPS με την Υποστήριξη της TomTom. Το νέο ρολόι για δρομείς θα παρέχει στους αθλητές την πιο δυναμική και γεμάτη κίνητρα εμπειρία τρεξίματος στον κόσμο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το όμορφο σχέδιό του και τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσής του με το nikeplus.com.

Nike+ SportWatch GPS
– Σύστημα GPS από την TomTom και αισθητήρας υποδήματος Nike+: Το σύστημα GPS λειτουργεί παράλληλα με τον αισθητήρα στο υπόδημα βελτιστοποιώντας την απρόσκοπτη καταγραφή των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδρομής (π.χ. όταν τρέχετε σε στενούς δρόμους με πολύ ψηλά κτίρια τριγύρω).
– Οθόνη Αφής: Ο χρήστης απλώς αγγίζει με το δάκτυλό του την οθόνη για να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό φωτισμό και για να σημειώσει τους γύρους κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.
– Απευθείας Σύνδεση: Οι επαφές σύνδεσης του καλωδίου USB είναι ενσωματωμένες στο λουράκι του ρολογιού επιτρέποντας στο χρήστη να συνδέει το ρολόι απευθείας σε μια θύρα USB του υπολογιστή του για να μεταφέρει τα δεδομένα και να επαναφορτίσει τη μπαταρία.
– Οθόνη Υψηλής Αντίθεσης: Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (LCD) με Μνήμη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή αντίθεση για μια τέλεια εν κινήσει εμπειρία και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος.
– Όλα τα δεδομένα των διαδρομών αποστέλλονται στο nikeplus.com όπου οι δρομείς μπορούν να βλέπουν όλες τις διαδρομές τους, να προσκαλούν σε αναμετρήσεις τους φίλους τους, να φτάνουν σε νέα επίπεδα, να θέτουν στόχους και να προπονούνται ακολουθώντας online προγράμματα προπόνησης… και όλα αυτά περιλαμβάνονται στις δυνατότητες που προσφέρει η μεγαλύτερη κοινότητα δρομέων διεθνώς, η οποία αριθμεί σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια μέλη.

, Nike+ SportWatch GPS σε συνεργασία με την TomTom
, Nike+ SportWatch GPS σε συνεργασία με την TomTom
, Nike+ SportWatch GPS σε συνεργασία με την TomTom

Το Nike+ SportWatch GPS έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής πώλησης και online στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο μέσω των καναλιών της TomTom και της Nike, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου. Η ευρύτερη διανομή του έχει προγραμματιστεί να αρχίσει την 1η Ιουλίου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Μου φαίνεται λίγο μεγάλο στο χέρι, και λογικά θα είναι και λίγο βαρύ, αλλά είναι λεπτό.

mariose

πολυ ωραιο!! τιμουλα ξερουμε;

Κώστας Βλαχάκης

Τιμή δεν έχω μάθει, δεν ξέρω αν έχει καν ανακοινωθεί. Όταν γνωρίζουμε τις τιμές τις αναφέρουμε 🙂

Nik

Αν καταφερουν να κρατησουν την τιμη του χαμηλά όπως εκαναν με το Nike sportband τοτε σίγουρα θα αξιζει.

Δημητρης

Εχει ακουστει γυρω στα 200 ευρω η τιμη, αλλα ειναι υποθετικη. Οσοι εχουν iPhone ( και θελουν να το παρουν εξω για τρεξιμο) μαζι με ενα app και το τσιπακι στο παπουτσι μπορουν να κανουν την ιδια ακριβως χρηση. Ειναι ευκολως εννοουμενο οτι το ρολοι ειναι χρησιμο για οσους τρεχουν εξω, στο διαδρομο γυμναστηριου δε θα δουλεψει ( αλλα τοτε θα λειτουργησει το τσιπακι στο παπουτσι και θα μετρησει την αποσταση). Το τσιπακι παντως ειναι αρκετα καλο, αν και εχει μια μικρη απωλεια 5% στην αποσταση. Στο διαδρομο γυμναστηριου με το Ipod+ Sport Kit που εχω στα 10 χλμ εχει μια απωλεια 500μ, ενταξει μια χαρα ειναι. Και το website της Nike ειναι super καλο. Να πω οτι το ολο θεμα ειναι πορωτικο, το να γνωριζεις τις ταχυτητες, χρονο και θερμιδες( και τους σφυγμους σου ακομα, αν αγορασεις την καταλληλη ζωνη) και να το μελετας στο website. Εχω χρησιμοποιησει για 2 χρονια το Sports-tracker της Νοκια με το κινητο μου, που δουλευει με GPS, παρα πολυ καλο και ακριβες, απλα δε δουλευει στο gym. Το site ειναι ενα κλικ κατω απο της Νικε. Τελος, βγηκαν διαδρομοι+ποδηλατα γυμναστηριου και ελλειπτικα μηχανηματα, που τα συνδεεις με το Iphone-Ipod ενω γυμναζεσαι, και μετα… Συνέχεια »

vasilis

πολυ καλο!!!

alex

δεν εχει ζωνη στηθους?πως μετραει καρδιακους παλμους?λειτουργει μονο με το τσιπακι στο παπουτσι μετραει αποστασεις?

giorgos

TomTom Nike+ SportWatch GPS
€ 198.21 EXPANSYS https://www.expansys.com.gr/tomtom-nike+sportwatch-gps-208169

Επίσης το ρολόι πρέπει να συνεργάζεται και με τις iOS devices 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix Nike

Netflix: Λανσάρει πρόγραμμα γυμναστικής σε συνεργασία με το Nike Training Club

To Netflix λανσάρει μια σειρά από βίντεο προπόνησης από το Nike Training Club, που θα βρεθεί στην πλατφόρμα από τις 30 Δεκεμβρίου και θα αντικαθιστά την ώρα που ξοδεύετε στο γυμναστήριο.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Business featured Nike

Η Nike επέλεξε τιτάνα της τεχνολογίας για Διευθύνων Σύμβουλο

Η Nike επεκτείνεται στον χώρο του ψηφιακού εμπορίου και των έξυπνων προϊόντων. Οπότε, χρειάζεται στο τιμόνι κάποιον με την ανάλογη εμπειρία.

Gear Nike

Η Nike θα κυκλοφορήσει sneakers που θα δένονται μόνα τους, μέσω smartphone

Η Nike αναμένεται να παρουσιάσει αύριο το πρωί ένα νέο είδος αθλητικών παπουτσιών. Πριν από το μεγάλο γεγονός, η εταιρεία δημοσίευσε ένα tweet (μέσω Engadget) που υποδηλώνει ότι τα smartphones θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δεθούν τα κορδόνια, μέσω εφαρμογής.