Nike, Θα ανακοινώσει νέο smartwatch για να “χτυπήσει” το Adidas miCoach

Μετά τις ανακοινώσεις των Nike+ Sportwatch GPS και Nike+ Fuelband SE το 2013, η Nike αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο smartwach μέσα στο πρώτο μισό του 2014, σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από την βιομηχανία στην Ταϊβάν. Αυτή την εποχή, το νέο smartwatch της Nike είναι σε φάση πιλοτικής παραγωγής από την εταιρεία Flextronics International (δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία Electronics Manufacturing Services, EMS στον κόσμο).

Η εταιρεία θέλει να αντιμετωπίσει την Adidas που πρόσφατα ανακοίνωσε το miCoach Smart Run, το οποίο είναι συμβατό με iOS, Android και Windows Phone και κοστίζει $399. To Fuelband SE υποστηρίζει μόνο iOS και έχει τιμή 149 δολάρια. Το miCoach Smart Run κατασκευάζεται από την εταιρεία Mitac International.

Nike, Nike, Θα ανακοινώσει νέο smartwatch για να “χτυπήσει” το Adidas miCoachNike, Nike, Θα ανακοινώσει νέο smartwatch για να “χτυπήσει” το Adidas miCoach

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George E.

Από την στιγμή που υπάρχουν πολύ καλές εφαρμογές στα smartphones για να καταγράφεις τις αθλητικές σου επιδόσεις και κάποια καλούδια που τα προσαρμόζεις πάνω σου, δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης ενός ακόμη “εξαρτήματος” που πρέπει να φοράω όταν τρέχω.

Giorgos Pet

Η adidas εκανε το αυτονοητο, εβαλε μετρηση παλμων στο ρολοι και οχι με ζωνη στον θώρακα, αυτο μαλλον θελει να χτυπησει η nike. Αντε να το δουμε και στην Ελλαδα, μηπως και με τον ανταγωνισμο πέσει και η τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Internet Netflix Nike

Netflix: Λανσάρει πρόγραμμα γυμναστικής σε συνεργασία με το Nike Training Club

To Netflix λανσάρει μια σειρά από βίντεο προπόνησης από το Nike Training Club, που θα βρεθεί στην πλατφόρμα από τις 30 Δεκεμβρίου και θα αντικαθιστά την ώρα που ξοδεύετε στο γυμναστήριο.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Business featured Nike

Η Nike επέλεξε τιτάνα της τεχνολογίας για Διευθύνων Σύμβουλο

Η Nike επεκτείνεται στον χώρο του ψηφιακού εμπορίου και των έξυπνων προϊόντων. Οπότε, χρειάζεται στο τιμόνι κάποιον με την ανάλογη εμπειρία.