Nissan 3E, Τα δικά της έξυπνα γυαλιά smartglasses 9 [teaser video]

Τα Nissan 3E είναι τα έξυπνα γυαλιά smartglasses της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan και ως ιδέα έκαναν ντεμπούτο μέσα από δύο teaser video λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή τους στο επερχόμενο 43ο Tokyo Motor Show. Τα σύστημα HUD (Head up Display) της Nissan προορίζεται για οδηγούς αγώνων και άλλους επίδοξους racers. Τα Nissan 3E αναμένεται να παρουσιαστούν στις 22 Νοεμμβρίου.

Nissan 3E smart glasses, Nissan 3E, Τα δικά της έξυπνα γυαλιά smartglasses 9 [teaser video]

Nissan 3E smart glasses, Nissan 3E, Τα δικά της έξυπνα γυαλιά smartglasses 9 [teaser video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpampis

Η Nissan πολύ μπροστά σε θέματα τεχνολογίας έβγαλε και smartwatch αν θυμάμαι καλά

Νίκος Ι.

Πολύ badass design κι έτσι… 😛
Ωραία η Nissan!

stratos

μου θυμιζει spiderman 3 εκει που αλλαζει και γινεται μαυρος-κακος

ChristosNL800

Dragonball

Ανώνυμος Σχολιαστής

It’s over 9000!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Nissan

Nissan: Σχεδιάζει δεύτερο εργοστάσιο μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ

H Nissan εξετάζει τη δημιουργία ενός δεύτερου εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, ώστε να επωφεληθεί από τις επιδοτήσεις που δίνει ο νόμος μείωσης του πληθωρισμούς.

Cars Nissan

H Nissan δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Max-Out

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nissan Futures, η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο, που είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Smartphones Nissan

Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Office Pod Concept της Nissan σας δίνει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε σε τέσσερις τροχούς, χωρίς να σας λέιπει τίποτα από τις ανέσεις του σπιτιού.

Cars Nissan

Καινοτόμο υλικό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο αθόρυβα

Η τεχνολογία ηχομόνωσης, γνωστή ως ακουστικό μετα-υλικό, κατέκτησε το βραβείο “Best of What’s New” του Popular Science για το 2020 στην κατηγορία αυτοκινήτων.