Nokia Smartwatch, Με τεχνολογία Nokia Kinect και Nokia Morph;

Ορισμένοι χρήστες θα θυμούνται το video της Nokia με το φουτουριστικό tablet που άλλαζε σχήμα και μέγεθος για να μετατρέπεται σε smartphone ή σε smartwatch. Η Nokia, είχε επιδείξει το συγκεκριμένο video, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης τον Φεβρουάριο του 2008. Τον προηγούμενο Μάρτιο ωστόσο, η εταιρεία έκανε αίτηση για να κατοχυρώσει την τεχνολογία, και μελλοντικά είναι πιθανό να δούμε κάποια εφαρμογή της.

Σύμφωνα με μία αναφορά, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το δικό της smartwatch στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο Διευθυντής του τμήματος Emerging Devices, Axel Meyer, εργάζεται μαζί με τον Peter Skillman, πάνω στο project το οποίο θα κάνει χρήση της τεχνολογίας Nokia Kinetic, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να λυγίζει και να πιέζει, στις άκρες την συσκευή, για να απαντήσει για παράδειγμα σε μία κλήση.

Η αναφορά κάνει λόγο και για χρήση της τεχνολογίας Nokia Morph, ωστόσο το να δούμε την τεχνολογία τόσο νωρίς σε μία συσκευή είναι μάλλον απίθανο. Ίσως δούμε κάποιο μέρος της τεχνολογίας να εφαρμόζεται. To Nokia Smartwatch αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο δεύτερο μισό του 2014. Δείτε το σχετικό videο.

Nokia Smartwatch, Nokia Smartwatch, Με τεχνολογία Nokia Kinect και Nokia Morph;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημητρης89

Ναι καλα,απο αυτα που δειχνει ουτε τα μισα δεν θα κανει(μιλαω για το πρωτο video)
σαν το gear που λεγανε οτι θα εχει curved screen κτλ κτλ και στην τελικη ειναι
μια πατατα για το χερι….

Α ρε omate truesmart!!!!!!Μεχρι να βγει ενα αληθινο curved screen με απειρα καλουδια smartwatch
(και μακαρι να ειναι της omate παλι,για να βλεπουν οι μεγαλες εταιρειες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Microsoft Nokia Nokia smartwatch

Nokia Moonraker: Το ακυρωμένο από την Microsoft swartwatch αποκαλύπτεται σε βίντεο

Το Moonraker smartwatch ήταν ένα project της Nokia, το οποίο ακυρώθηκε αμέσως μετά την εξαγορά της από την Microsoft. Στο παρελθόν, πολλές φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά σήμερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την συσκευή αυτή.

News Microsoft Nokia Nokia smartwatch

Microsoft Moonraker: Το παρολίγον Nokia smartwatch που ακυρώθηκε

Η μόδα των wearables όλο και εξαπλώνεται, με την Apple να είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που μπήκε στο παιχνίδι, με το Apple Watch, για να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως την Samsung και την Motorola. Από την άλλη η Microsoft δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της όσον αφορά στις wearable συσκευές. Αλλά από ότι φαίνεται […]

Gear Gadgets Nokia Nokia smartwatch

Nokia smartwatch, Λέγεται ότι αυτό είναι το πρωτότυπο

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει φήμες που ήθελαν τις Microsoft και Nokia να εργάζονται πάνω σε σχέδια κάποιου smart watch ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Από ότι φαίνεται μάλιστα, συνεχίζουν να εργάζονται ανεξάρτητα πάνω σε αυτά τα σχέδια και μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά. Πρόσφατα, διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τμήματα του φημολογούμενου “έξυπνου ρολογιού” […]