Nokia smartwatch, Λέγεται ότι αυτό είναι το πρωτότυπο

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει φήμες που ήθελαν τις Microsoft και Nokia να εργάζονται πάνω σε σχέδια κάποιου smart watch ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Από ότι φαίνεται μάλιστα, συνεχίζουν να εργάζονται ανεξάρτητα πάνω σε αυτά τα σχέδια και μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά. Πρόσφατα, διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τμήματα του φημολογούμενου “έξυπνου ρολογιού” της Nokia.

Αν και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε στοιχεία, αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ισχυρίζεται η πηγή των φωτογραφιών.

Μπορεί βεβαίως αυτό που βλέπουμε να αποτελεί και τον… φορτιστή του smart watch. Φέρτε στο μυαλό σας το σύστημα φόρτισης του Galaxy Gear της Samsung και θα αντιληφθείτε ότι αυτή η σκέψη δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε αν πρόκειται για το ρολόϊ ή τουλάχιστον για κάποιο πρωτότυπο ή για κάποιο άλλο αξεσουάρ της Nokia. Αν όντως πρόκειται πάντως για το smartwatch της Nokia, τότε λογικά περιμένουμε να βασίζεται σε κάποια παραλλαγή των Windows Phone 8, όσο αφορά στο λειτουργικό σύστημα. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι τόσο η Nokia όσο και η Microsoft θέλουν να εισέλθουν στην συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών.

Nokia smartwatch, Nokia smartwatch, Λέγεται ότι αυτό είναι το πρωτότυπο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

5 χρονια μετα, αφου εχουν βγει iphone και galaxy σε ολες τις υποδιαιρεσεις της ιντσας και τα χερια του κοσμου εχουν καρκινιασει απο αχρηστα ρολογια σαν και αυτα, αναμενεται να λανσαριστει με μεγαλη ανυπομονησια η πρωτη i τουαλετα της apple με φοβερα fps, αυτοματο ξετυλιγμα χαρτιου και για αρχη θα ειναι διαθεσιμη μονο σε 12 ιντσες διαμετρο λεκανης με τελειοποιημενο Mother of toilet πλαστικο αντι για mother of pearl Που εχουν οι πολυτελεις.

Οι κινησεις της samsung της microsoft με σηματακι once I was a nokia και ενα σωρο κινεζων παικτων αναμενονται δριμυτατες, με καταιγισμο φρου φρου καπακιων αρωματων και γκοφρε χαρτι και λεκανες σε διαφορες ιντσες. Οι κινεζοι μπερδευονται γιατι δεν μπορουν να δοκιμασουν τα τελικα προιοντα πριν τα δωσουν στον καταναλωτη ενω γενικα, ειναι πιο μικροσωμοι και ετσι οι ανακλησεις πανε συννεφο.

Αλλη μια οθονη και διασταση αυτης για να φορτωσουν μια εκδοχη του λογισιμικου που θα σε παρακολουθει, θα σου ζηταει λεφτα εννιοτε και θα σου λεει χαριτωμενα τον καιρο. Μην ακουσω για browsing με αυτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.