Οι νέες "έξυπνες" Battery Cases για τα iPhone XS, XS Max, XR υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi

battery cases, Οι νέες "έξυπνες" Battery Cases για τα iPhone XS, XS Max, XR υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi
Η Apple πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε νέες “έξυπνες” Battery Cases σχεδιασμένες ειδικά για τη σειρά iPhone 2018, συμπεριλαμβανομένων των iPhone XS, XS Max και XR. Κάθε περίπτωση θήκης παρέχει διαφορετική διάρκεια ζωής για την μπαταρία ανάλογα με τη συσκευή για την οποία προορίζεται.

Οι θήκες είναι διαθέσιμες σε μαύρο ή άσπρο, κάθε έξυπνη θήκη μπαταριών διατίθεται ένατι 129 δολαρίων και έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει επιπλέον διάρκεια ζωής στη λειτουργία των νέων iPhone. Οι περιπτώσεις είναι παρόμοιες με την προηγούμενη σειρά battery cases της Apple που είχαν κυκλοφορήσει για το iPhone 7, με μια μικρή προεξοχή στο πίσω μέρος, η οποία φιλοξενεί την επιπλέον μπαταρία.

Η θήκη μπαταρίας για το iPhone XS, μαζί με την μπαταρία του κινητού, προσφέρει έως και 33 ώρες χρόνο ομιλίας, έως και 21 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο και μέχρι 25 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Αντίστοιχα, το iPhone XS Max μαζί με την θήκη του, προσφέρει μέχρι και 37 ώρες χρόνο ομιλίας, έως 20 ώρες χρήσης στο διαδίκτυο και μέχρι 25 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Τέλος, το iPhone XR μαζί με την θήκη μπαταρίας του προσφέρει έως και 39 ώρες χρόνο ομιλίας, έως και 22 ώρες χρήσης στο διαδίκτυο και μέχρι 27 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Η Apple δεν είχε προσφέρει την επιλογή μιας “έξυπνης” battery case για τα iPhone, μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 7, πιθανώς λόγω της δυνατότητας ασύρματης φόρτισης στα iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Δεν υπήρξε επίσης ποτέ μια battery case για μεγαλύτερα σε μέγεθος iPhones, με τις προηγούμενες θήκες να περιορίζονται στα iPhone 6 / 6s και το iPhone 7.

Ωστόσο, φήμες μέσα στον Δεκέμβριο υποδεικνύουν ότι υπάρχει μια έκδοση συμβατή με την ασύρματη φόρτιση Qi με τις λίστες προϊόντων της Apple να επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Smart Battery Cases θα είναι πράγματι συμβατές με τους ασύρματους φορτιστές, πιστοποιημένους με Qi.
Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις των “έξυπνων” Battery θηκών, οι νέες θήκες θα παρέχουν την κατάσταση της μπαταρίας στην οθόνη κλειδώματος του iPhone και στη μπάρα ειδοποιήσεων, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή το ποσοστό μπαταρίας που απομένει.

battery cases, Οι νέες "έξυπνες" Battery Cases για τα iPhone XS, XS Max, XR υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi
Οι θήκες φορτίζονται ασύρματα όπως αναφέρθηκε παραπάνω ή και μέσω καλωδίου Lightning και η Apple αναφέρει ότι η ταχεία φόρτιση είναι διαθέσιμη με τη χρήση φορτιστών συμβατών με USB-PD.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.