Olio: Ένα smartwatch με λίγο από Apple, NASA και Pixar [video]

Είτε μας αρέσει η ιδέα ενός smartwatch είτε όχι, σύσσωμος ο τεχνολογικός τομέας έχει στρέψει την προσοχή τους εκεί και μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα πουλήσουν. Άλλοι επικεντρώνονται στο design και άλλοι στις λειτουργίες τους όπως δεδομένα για την υγεία και τα notifications του κινητού.

Τι γίνεται όμως όταν πρώην υπάλληλοι από Google, Pixar, HP, NASA, Movado και Apple συνεργάζονται για να φτιάξουν ένα smartwatch; Τότε έχουμε το Olio. Στόχος του Olio είναι να ξεχωρίσει στην αγορά η οποία προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές.

Αυτό που θέλει να κάνει το Olio είναι να απαλλαγούμε από τα περιττά notifications του κινητού που έρχονται στον καρπό. Θέλει να φιλτράρει τις πληροφορίες που λαμβάνει και να προβάλει μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν.

Η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός του Olio παρακολουθεί αυτά που σας ενδιαφέρουν,όπως ημερολόγιο, καιρός κλπ., όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει τις συνήθειές σας και μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα αυτά που θα προβάλλει.

Αντί να σας ενοχλεί συνεχώς, δημιουργεί μια λίστα στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα notifications που χάσατε και αυτά που έχετε να κάνετε ακόμη. Όπως και τα υπόλοιπα smartwatches δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις και μπορεί να απαντήσει σε μηνύματα.

Λειτουργεί ως hub για διάφορες οικιακές συσκευές όπως θερμοστάτη, ηχεία, πόρτα, φώτα κλπ. ενώ αντί για Android Wear τρέχει το δικό της OS.

Τέλος και από άποψη design ξεχωρίζει καθώς δεν θυμίζει gadget, αλλά κόσμημα. Αντέχει σε νερό και σκόνη, το Olio Steel Collection έχει τιμή 595 δολάρια ενώ το Black Collection κοστίζει 745 δολάρια.

olio smartwatch, Olio: Ένα smartwatch με λίγο από Apple, NASA και Pixar [video]

olio smartwatch, Olio: Ένα smartwatch με λίγο από Apple, NASA και Pixar [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Samsung Samsung Galaxy Buds Smartwatch

Samsung: Τα Galaxy Buds2 Pro, Watch4 και Watch5 θα βελτιώσουν την εμπειρία της κάμερας

H Samsung ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις που αφορούν τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro TWS και τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Galaxy Watch5 και Galaxy Watch4, που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της κάμερας στο τηλέφωνό σας

Gear Google Samsung Smartwatch

Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το American Journal of Clinal Nutrition δείχνει ότι το Samsung Galaxy Watch και οι μετρήσεις τους είναι τόσο ακριβείς που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να χάσουν βάρος.

Gear Meta Smartwatch

Meta: Αναβάλλει την παραγωγή smartwatch που εστιάζει σε υγεία και μηνύματα

Τέλος στα φιλόδοξα σχέδια της βάζει η Meta για τη δημιουργία smartwatch που εστιάζει στην υγεία και τα μηνύματα, που θα “κοντράρει” το Apple Watch.