Gear

OnePlus Buds Ace: Με ANC και 36 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας

Στις 7 Φεβρουαρίου η OnePlus θα παρουσιάσει το OnePlus 11, το 11R, το πρώτο της tablet και πολλά άλλα. Στην Κίνα θα παρουσιάσει το OnePlus Ace 2 (που πιστεύεται ότι είναι πανομοιότυπο με το 11R) και τα OnePlus Buds Ace. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ορισμένες λεπτομέρειες για τις δύο νέες συσκευές που προορίζονται για την Κίνα.

Τα Buds Ace θα έχουν 36 ώρες συνολικής διάρκειας μπαταρίας (buds + θήκη). Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρουν 6 περισσότερες από τα Nord Buds, τα οποία έχουν παρόμοια σχεδίαση. Επίσης, θα έχουν πολύ βελτιωμένη γρήγορη φόρτιση. Με πέντε λεπτά φόρτιση θα προσφέρουν 10 ώρες παιχνιδιού. Συγκριτικά, τα Nord Buds προσφέρουν 5 ώρες με 10 λεπτά φόρτιση.

Ακόμα, τα νέα budsθα έχουν Active Noise Cancellation (ANC) χάρη σε ένα “τσιπ μείωσης θορύβου διπλού πυρήνα” και ένα δυναμικό σύστημα μπάσων που ονομάζεται BassWave. Υποστηρίζουν Bluetooth 5.3, το οποίο μπορεί να μειώσει τον λανθάνοντα χρόνο έως και 47ms.

Όσο για το OnePlus Ace 2, αυτό θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 και φαίνεται πως θα μοιάζει πολύ με το OnePlus 11.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.