OnePlus TV: Το επόμενο βήμα στη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα στο σπίτι

oneplus tv νέο βήμα συνδεσιμότητα διασκέδαση, OnePlus TV: Το επόμενο βήμα στη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα στο σπίτι

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία ετοιμάζει το OnePlus TV, το επόμενο μεγάλο βήμα της εταιρείας στη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα στο σπίτι.

Ο ιδρυτής και CEO της OnePlus ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα ασχοληθεί και με έναν άλλον τομέα πέρα από τα smartphone, ονομάζοντας το project σαν OnePlus TV, ένα νέο είδος smart TV που θα επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone με την τηλεόραση και τη συνεισφορά του στη διασκέδαση σε μεγαλύτερο βαθμό από κάθε άλλο προϊόν.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι πως δεν πρόκειται για ένα απλό προϊόν αλλά ένα premium flagship προϊόν που θα χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία από τα smartphone που η OnePlus έχει αποκομίσει, τόσο σε επίπεδο software όσο και σε hardware. Επιπλέον ο Pete Lau τόνισε πως η τωρινή κατάσταση των smart TV φαίνεται αρκετά παραδοσιακή στις υπηρεσίες που προσφέρουν ενώ η χρήση του Internet σε αυτές δεν είναι αυτή που πρέπει σύμφωνα με το πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι σε επίπεδο συσκευών και υπηρεσιών.

Τέλος, ο μεγάλος στόχος της OnePlus είναι να ανεβάσει το περιβάλλον στο σπίτι αναφορικά με τη διασκέδαση και τη συνδεσιμότητα σε ένα άλλο επίπεδο όπως και την ποιότητα του ήχου, της εικόνας και του ρόλου που θα έχουν τα smartphone της OnePlus σε αυτό το νέο προϊόν.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

Pete ασε τα καουμποϊλίκια εκεί που δεν σε παίρνει, κούμπωσε 855 στο 6Τ, ρίξε τις τιμές σε επίπεδο 3Τ-5 , να τρελαθουμε κ να γίνει χαμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.