onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

Pack “MOBILE”, onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

Η πλοήγηση μέσω ψηφιακών χαρτών είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη και πλέον δεν υπάρχει λόγος να διαθέτουμε κάποια dedicated συσκευή GPS όπως συνέβαινε παλιά. Σήμερα χρησιμοποιούμε στο κινητό μας εφαρμογές πλοήγησης όπως το Google Maps και πάμε παντού.

Το θέμα όμως είναι ότι για να βλέπουμε την διαδρομή θα πρέπει να κρατάμε το κινητό στο χέρι ή αν οδηγούμε να το έχουμε τοποθετημένο σε μια βάση. Αυτοί οι τρόποι μετακίνησης, με τα πόδια, το αυτοκίνητο και φυσικά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι οι πιο συνηθισμένοι και “κλασικοί”.

Pack “MOBILE”, onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

Εναλλακτικά μπορούμε να μετακινηθούμε με το ποδήλατο ή την μηχανή και εκεί όμως θα πρέπει να έχουμε τοποθετήσει μια βάση στήριξης του κινητού αν δεν θέλουμε να σταματάμε κάθε λίγο στην άκρη του δρόμου για να δούμε αν πηγαίνουμε καλά.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλο τρόποι μετακίνησης πιο active ή διασκεδαστικοί! Το τρέξιμο, το mountain bike, το Hiking αλλά και το Horse riding. Όσοι κάνετε ένα από αυτά τα “αθλήματα” γνωρίζετε καλά ότι δεν γίνεται να βγάζεις κάθε τόσο το κινητό από την τσέπη. Το ίδιο ισχύει και για όσους οδηγούν μηχανή ή ποδήλατο.

Για αυτό και η γαλλική start-up onTracks δημιούργησε τα φορετά GPS 3.0 GuideWatch Mobile!

Pack “MOBILE”, onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

Τι είναι τα onTracks

Τα onTracks GuideWatch Mobile συνδέονται στο smartphone με Bluetooth. Αφού συνδέσουμε στο κινητό τα GuideWatches, όπως ονομάζονται οι δύο συσκευές, ορίζουμε τον προορισμό μας στην εφαρμογή της onTracks (διαθέσιμη για Android και iOS) και αυτά μας καθοδηγούν καθ όλη τη διαδρομή.

Διαθέτουν μηχανισμό δόνησης και έγχρωμη στρογγυλή οθόνη με ανάλυση 240×204 pixel. Στις οθόνες βλέπουμε διαρκώς πληροφορίες όπως η απόσταση που έχουμε διανύσει, πόση ώρα μετακινούμαστε και οδηγίες πλοήγησης (σε πόσα μέτρα στρίβουμε).

Pack “MOBILE”, onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

Εκτός από τις οδηγίες που προβάλουν οι οθόνες των GuideWatch Mobile, οι συσκευές διαθέτουν και δόνηση. Σε περίπτωση που πλησιάζουμε σε κάποια στροφή το αντίστοιχο GuideWatche δονείται ώστε να μας ενημερώσει αν πρέπει να στρίψουμε αριστερά ή δεξιά.

Πως λειτουργούν τα onTracks

Μεταξύ άλλων, τα GuideWatches μας ενημερώνουν για τον εκτιμώμενο χρόνο ταξιδιού, την ταχύτητα του οχήματος (ή εμάς των ίδιων αν τρέχουμε), το υψόμετρο στο οποίο βρισκόμαστε, τις θερμίδες που έχουμε κάψει και φυσικά μπορούν να προβάλουν και την ώρα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουν την SOS λειτουργία των GuideWatches, μέσω της οποίας μπορούμε να στείλουμε σήμα κινδύνου σε μία προεπιλεγμένη επαφή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Pack “MOBILE”, onTracks GuideWatch Mobile: Hands-free έξυπνα wearables GPS 3.0 για active persons

onTracks GuideWatch Mobile τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0 BLE
  • Εφαρμογή: onTracks (Android, iOS)
  • Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Android, iOS
  • Μπαταρία 130mAh: Διάρκεια έως και 8 ώρες σε navigation mode
  • Λειτουργίες: Καταγραφή βημάτων και απόστασης, προβολή απόστασης διαδρομής, εμφάνιση ειδοποιήσεων, προβολή οδηγιών πλοήγησης, ειδοποίηση αλλαγής κατεύθυνσης μέσω δόνησης
Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.