Panasonic NV-F70, Διαφήμιση από τα 80’s με τον George Lucas και ένα ρομπότ [video]

Όσοι είμασταν πιτσιρικάδες τη δεκαετία του ’80 μεγαλώσαμε με τα video που δεχόντουσαν κασσέτες VHS και περιμέναμε στη λίστα αναμονής στα video club της εποχής για να έρθει η σειρά μας και να δούμε κάποια αγαπημένη ταινία που μόλις είχει πρωτοκυκλοφορήσει. Στην διαφήμιση που ακολουθεί o George Lucas μαζί με ένα ρομπότ διαφημίζουν το Panasonic NV-F70, guest star ο R2-D2!

Η τιμή του Panasonic NV-F70, αν μπορώ να μεταφράσω σωστά, περίπου 810 ευρώ!

, Panasonic NV-F70, Διαφήμιση από τα 80’s με τον George Lucas και ένα ρομπότ [video]

, Panasonic NV-F70, Διαφήμιση από τα 80’s με τον George Lucas και ένα ρομπότ [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theofilos

…..κι όμως ειχα ενα grundig 2000….απο γερμανια που η εικόνα του ηταν αρκετα καλυτερη με κασετα διπλης οψης.κερδισε ομως το μαρκετινκ της jvc και ακομα και η sony κατηργησε το beta…….η samung τοτε εφτιαχνε απομιμησεις μαζι με την goldstar….αληθεια η hitachi που ειναι τωρα?….απο τις κορυφαιες εταιρειες και αυτη τοτε….

Νάσος

Υπήρχε βέβαια και η ITT η οποία αργότερα έγινε PHILIPS και ήταν και η πρώτη μου έγχρωμη TV, το 85 νομίζω και μάλιστα το κομπιούτερ (όπως συνηθίζουμε να το λέμε ακόμα) φόρτιζε μπαίνοντας στο κάτω αριστερό της μέρος…
Πολύ μπροστά λέμε χαχαχα
Καταπληκτικά προϊόντα για την εποχή τους τα οποία τα αγαπούσες πραγματικά!!!

killbillgr

Τη μας θύμισε τώρα…ITT tv είχαμε και εμείς με την κασέτα πουλάγαμε και εμείς ( δεν το αποκαλούσαμε τηλεκοντρόλ). Το έβαζες στην τηλεόραση να φορτώσει μπαταρία. Βρήκα και μερικές φωτογραφίες απο το διαδίκτυο
https://mlu-s2-p.mlstatic.com/tv-color-itt-16-con-antena-tiene-detalles-1838-MLU4298417396_052013-F.jpg

https://mlu-s2-p.mlstatic.com/tv-color-itt-16-con-antena-tiene-detalles-1838-MLU4298417396_052013-F.jpg

Νάσος

Είσαι θεός ρε φιλαράκι!!! Ναι την κασέτα χαχα, με αυτή είχα δει και το ευρωμπάσκετ του 87 (εποχή αφάνα καμπάνα) χαχαχαχα και τι Photos!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.