Pebble 2 & Pebble 2 SE: Ανακοινώθηκαν τα νέα wearables

Η Pebble ανακοίνωσε επίσημα τα τον διάδοχο του δημοφιλούς της smartwatch, σε δυο εκδόσεις ονόματι Pebble 2 και Pebble 2 SE. Το Pebble 2 είναι το πιο ακριβό από τα δυο κάτι που δικαιολογείται από την ενσωμάτωση του αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Επιπλέον, το Pebble 2 παρακολουθεί τις κινήσεις και τον ύπνο του χρήστη και οι πληροφορίες αυτέ μπορούν να συλλεχθούν στα Apple Health ή Google Fit apps. Περιλαμβάνει μικρόφωνο για να μπορείς μέσω της υπαγόρευσης να απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ακόμη και στο iOS.

Το Pebble 2 έχει κι άλλες λειτουργίες που έχουμε δει στα υπόλοιπα smartwatches, προβάλλει τα notifications του κινητού, μπορείς να ελέγξεις διάφορα apps, την μουσική σου κλπ. Έχε αντοχή στο νερό έως 30 μέτρα για να κολυμπάς φορώντας το, χρησιμοποιεί ePaper οθόνη η οποία δίνει εντυπωσιακή μπαταρία 7 ημερών και τα λουράκια 22mm μπορούν να αλλαχθούν από τον ίδιο τον χρήστη.

Το Pebble 2 SE είναι σχεδόν ίδιο με το Pebble 2, αλλά χωρίς τον αισθητήρα καρδιακών παλμών, άρα είναι πιο φθηνό.

Μιας και φτάσαμε στις τιμές, το Pebble 2 κοστίζει 199.99 δολάρια και το Pebble 2 SE έχει τιμή 99.99 δολάρια. Το Pebble 2 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε 5 διαφορετικά χρώματα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, ενώ το Pebble 2 SE θα διατεθεί σε Jet Black από τον επόμενο μήνα.

Δείτε το video:

Pebble 2 & Pebble 2 SE, Pebble 2 & Pebble 2 SE: Ανακοινώθηκαν τα νέα wearables

Pebble 2 & Pebble 2 SE, Pebble 2 & Pebble 2 SE: Ανακοινώθηκαν τα νέα wearables

Pebble 2 & Pebble 2 SE, Pebble 2 & Pebble 2 SE: Ανακοινώθηκαν τα νέα wearables

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Fitbit Pebble

Η Fitbit εξαγόρασε την Pebble, κρατάει μόνο το software

Μια μεγάλη αλλαγή αναμένεται να γίνει στον δύσκολο χώρο των wearable συσκευών, αφού η Fitbit, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής wearable, εξαγόρασε την Pebble, και πιο συγκεκριμένα το software που ήταν πίσω από τα smartwatches της εταιρείας.

Business Fitbit Pebble

Fitbit: 40 εκατ. δολάρια για να αγοράσει την Pebble και να την κλείσει;

Η Pebble είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει smartwatches. Το πρώτο της smartwatch το λάνσαρε μέσω crowdfunding καμπάνιας στο Kickstarter. Η καμπάνια είχε τεράστια επιτυχία και η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της.

Gear Pebble

Pebble 2 & Pebble Time 2: Στο Kickstarter με αισθητήρα καρδιακών παλμών

Η Pebble ξεκίνησε μια καμπάνια μέσα από το Kickstarter για τα νέα μοντέλα των Pebble 2 και Pebble Time 2. H πρώτη καμπάνια της Pebble ξεκίνησε το 2012 γράφοντας ιστορία στο Kickstarter με 10 εκατ. δολάρια, πολύ πιο πάνω από αυτό που ζητούσε αρχικά.

Gear Pebble Pebble smartwatch

Pebble Time Round: Επίσημα το πιο λεπτό και ελαφρύ smartwatch

Η Pebble ανακοίνωσε επίσημα το πιο κομψό της smartwatch μέχρι σήμερα. Το Pebble Time Round έχει κλασικό στρογγυλό design, κάτι που υιοθετούν αρκετοί κατασκευαστές τελευταία, ζυγίζει μόλις 28 γραμμάρια ενώ το πάχος του είναι 7.5 χιλιοστά. Σύμφωνα με την εταιρεία το Pebble Time Round είναι το πιο ελαφρύ και το πιο λεπτό smartwatch στον κόσμο.