Αμβούργο: Η πατέντα που αποτρέπει την δημόσια ούρηση

Η πόλη του Αμβούργου (Γερμανία) και συγκεκριμένα η ιστορική περιοχή St.Paul, βρήκε έναν τρόπο να αποτρέψει τους μεθυσμένους τουρίστες και όχι μόνο, από το να ουρούν στους τοίχους των κτιρίων. Ο εμπορικός σύλλογος της πόλης ξεκίνησε να βάφει τους τοίχους με Ultra-Ever Dry, μια υπερ-υδρόφοβη νανο μπογιά που αναπτύχθηκε αρχικά από τη Nissan.

Το αποτέλεσμα είναι όταν πάει κάποιος να ουρήσει ή να ρίξει οποιοδήποτε άλλο υγρό πάνω στον τοίχο, εκείνο επιστρέφει πίσω στον “ιδιοκτήτη” του, καθώς ο τοίχος δεν το απορροφά. Το κακό είναι ότι ο εμπορικός σύλλογος αποφάσισε να βάλει μόνο ελάχιστες πινακίδες που προειδοποιούν για τους επικίνδυνους τοίχους.

Η περιοχή St. Pauli είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση, κάθε χρόνο έχει πάνω από 20 εκατομμύρια επισκέπτες λόγω των δημοφιλών nightclubs και της νόμιμης πορνείας.

πατέντα δημόσια ούρηση, Αμβούργο: Η πατέντα που αποτρέπει την δημόσια ούρηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

αααααχαχαχαχα…. καλή φάση…. 😀 😛

Φωτης Φουσκας

Και αμα βρεχει?

Grigsgr

Ρε Φώτη Φούσκα, αλήθεια το ρώτησες αυτό; Αν βρέχει, τι; Παντού βρέχει, δεν θα το κάνει μόνο στους τοίχους.

George

Επειδή έζησα κάποιο διάστημα στο Αμβούργο απ όλα τα αίσχη που γίνονται στο Reeperbahn(έτσι είναι γνωστή η συγκεκριμένη περιοχή) το δημόσιο κατούρημα είναι το πιο light. Να φανταστείτε ότι υπάρχουν μόνιμα Ματ σε κατάσταση ετοιμότητας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.