Philips goLITE BLU, Το μπλε φως θα μας σώσει(;)

Τελευταία διαβάζουμε όλο και πιο πολύ για την επιστροφή στη φύση ως μέσο θεραπείας από όλα τα κακά που μας κατατρέχουν. Όμως, όταν βλέπεις ότι μια μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών όπως η Philips επενδύει σε αυτή την κατεύθυνση, μάλλον το σκέφτεσαι λίγο καλύτερα. Το αίσθημα ευεξίας που μας προκαλεί η έκθεση μας στο φως ενός φωτεινού ήλιου αναλαμβάνει να αναπληρώσει και να ενισχύσει η συσκευή goLITE BLU της Philips.

, Philips goLITE BLU, Το μπλε φως θα μας σώσει(;)Η όλη ιδέα στηρίζεται στα αποτελέσματα ερευνών που έχουν δείξει οτι οι υποδοχείς των ματιών μας μετατρέπουν το μπλε φως (όπως αυτό που υπάρχει άπλετο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα τώρα πια εδώ στην Ελλάδα) σε εκείνα τα χημικά που κάνουν το σώμα μας και το μυαλό μας να είναι πιο ενεργητικά. Αυτό το φως δεν το λαμβάνουμε ιδιαίτερα το χειμώνα, αλλά κυρίως δεν το λαμβάνουμε στο εσωτερικό των σπιτιών μας και των γραφείων μας που βρισκόμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για αυτό και έχουμε σχετικά πιο πεσμένη ψυχολογία και ενέργεια και δυσκολευόμαστε στον ύπνο μας.

Το goLITE BLU είναι μικρό της Philips, επαναφορτιζόμενο και αναφέρεται ότι 15 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να νιώσεις την επίδραση του μπλε φωτός στην ενεργειακή σου ψυχολογία. Για 279 δολάρια και εφόσον είναι πραγματικά αποτελεσματική ακούγεται σαν μια τίμια αγορά.

, Philips goLITE BLU, Το μπλε φως θα μας σώσει(;)

17
30

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.