Pioneer NavGate AVIC-F9110BT, Αποκλειστικά για το VW Group

Η Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου συστήματος Πλοήγησης και Πολυμέσων NavGate AVIC-F9110BT, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα VW, Skoda και Seat, από τον Ιούλιο του 2009. Το σύστημα εφαρμόζει άψογα στο εσωτερικό των συγκεκριμένων οχημάτων προσφέροντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις δυνατότητες πλοήγησης, ευέλικτη ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας και ασφαλείς επικοινωνίες.

, Pioneer NavGate AVIC-F9110BT, Αποκλειστικά για το VW Group

Το εξαιρετικά κομψό Pioneer NavGate AVIC-F9110BT σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από ειδικά υλικά ώστε να ενσωματώνεται άψογα σε μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων του Ομίλου VW. Πίσω από την κομψή πρόσοψη της οθόνης αφής WVGA 5,8″ υψηλής ανάλυσης κρύβεται η πανίσχυρη τεχνολογία πλοήγησης. Η υψηλής ταχύτητας μνήμη flash 2 GB συμβάλλει στο γρήγορο υπολογισμό της πορείας σας σε 44 ευρωπαϊκές χώρες, χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους χάρτες TeleAtlas με 9 εκατομμύρια χιλιόμετρα οδικού δικτύου, στους οποίους περιλαμβάνονται 1,5 εκατομμύρια Σημεία Ενδιαφέροντος (POI) με τρισδιάστατη απεικόνιση των σημαντικών σημείων. Η φωνητική καθοδήγηση παρέχει οδηγίες για τη διαδρομή και εφαρμόζει τη λειτουργία Text-to-Speech (TTS) για την ασφαλή αναμετάδοση πληροφοριών κυκλοφορίας – ενημερώνοντας για συμβάντα που βασίζονται σε δελτία οδικής κυκλοφορίας (TMC) – και προτείνοντας νέες διαδρομές (όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία).

Η καρδιά του Pionner NavGate AVIC-F9110BT είναι ένας πανίσχυρος επεξεργαστής, ο οποίος επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση των λειτουργιών πλοήγησης και ψυχαγωγίας. Η υψηλής απόδοσης οθόνη WVGA επιτρέπει την αναπαραγωγή βίντεο συμπιεσμένης μορφής, (όπως MPEG 4 και DivX), αποθηκευμένου σε κάρτες SD, συσκευές USB, δίσκους DVD και CD. Επίσης, αυτά τα αποθηκευτικά μέσα σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μουσική σας σε οποιαδήποτε μορφή, όπως MP3, WAV, ή AAC. Η χρήση προαιρετικού καλωδίου επιτρέπει τη σύνδεση μίας συσκευής iPod / iPhone απευθείας στη μονάδα, παρέχοντας πλήρη έλεγχο στις βασικές λειτουργίες των μενού και κορυφαία ποιότητα ήχου. Ο ήχος παρέχεται στα ηχεία σας μέσω του υψηλής απόδοσης ενισχυτή της Pioneer 4X50W MOSFET, ενώ μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη χρήση του Παραμετρικού Ισοσταθμιστή 3 ζωνών. Οι λάτρεις του ήχου μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το ιδανικό ηχητικό περιβάλλον με 3 εξόδους RCA (εμπρός, πίσω και υπογούφερ) για τη σύνδεση πρόσθετων ενισχυτών, ηχείων και υπογούφερ.

, Pioneer NavGate AVIC-F9110BT, Αποκλειστικά για το VW Group

Εκτός από την αναπαραγωγή του κορυφαίου ήχου της Pioneer, τα ηχεία του αυτοκινήτου σας μπορούν επίσης να αναμεταδώσουν τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες, καθώς το NavGate AVIC-F9110BT ενσωματώνει την τελευταίας τεχνολογίας μονάδα ασύρματης τηλεφωνίας Parrot Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να καλέσετε όλες τις επαφές σας ακόμα κι αν αφήσετε το τηλέφωνό σας οπουδήποτε μέσα στο όχημα ή στην τσέπη σας. Για τα αυτοκίνητα με χειριστήρια τιμονιού, παρέχεται η δυνατότητα απάντησης των εισερχόμενων κλήσεων πατώντας απλά ένα πλήκτρο στο τιμόνι.

Μπορείτε να προσωποποιήσετε το σύστημά σας χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή NavGate Feeds της Pioneer. Στα κορυφαία χαρακτηριστικά (τα οποία είναι δυνατά χάρη στην υποστήριξη μνήμης SD/USB) περιλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης Σημείων Ενδιαφέροντος (POI) με τη χρήση των χαρτών Google Maps™, καθώς και η παρακολούθηση και η ανάλυση των διαδρομών (χρήσιμο χαρακτηριστικό για τον υπολογισμό των εξόδων) μέσω της λειτουργίας παροχής αναφορών οδήγησης Drive Report. Επιπλέον, η αναφορά Eco Report παρέχει μία αξιολόγηση του τρόπου και απόδοσης της οδήγησής σας – παρουσιάζοντας στην οθόνη του PC σας, με τη χρήση γραφικών, δεδομένα όπως τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν – ώστε να προσαρμόσετε τον τρόπο οδήγησής σας με σκοπό τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμων.

Συμβατότητα
Το Pioneer NavGate AVIC-F9110BT είναι συμβατό με τα ακόλουθα 18 μοντέλα αυτοκινήτων VW, Skoda και Seat:
Volkswagen Caddy 07/2004
Volkswagen Eos 05/2006
Volkswagen Golf V plus 09/2003
Volkswagen Golf V 09/2003-2008
Volkswagen Golf VI 2008
Volkswagen Jetta 08/2005
Volkswagen Passat CC 03/2005
Volkswagen Passat 2008
Volkswagen Scirocco 2008
Volkswagen Tiguan 2007
Volkswagen Touran 03/2003
Volkswagen Polo 2009
Seat Altea 05/2004
Seat Altea XL 09/2005
Seat Leon 12/2004
Skoda Fabia 2009
Skodia Octavia 2009
Skoda Superb 2008
(για την εγκατάσταση της μονάδας ενδέχεται να απαιτείται κάποιο αξεσουάρ VW, Skoda ή Seat)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Gear Pioneer

Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να […]

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.