Polaroid Socialmatic, Νέα Android-powered ψηφιακή φωτογραφική 14MP

Η Polaroid ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει φέτος την Android-powered ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Polaroid Socialmatic. Η κάμερα διαθέτει κύριο αισθητήρα 14 Megapixels, αλλά και ένα δεύτερο στο πίσω μέρος της κάμερας ανάλυσης 2.0 Megapixels για… selfies. Θα διαθέτει LED flash, οθόνη 4.3 ιντσών ή 4.5 ιντσών και αποθηκευτικό χώρο 4GB που θα επεκτείνεται με την χρήση microSD.

Θα διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης WiFi ενώ θα υποστηρίζει και Bluetooth, για να μεταφέρει και με αυτό τον τρόπο τις φωτογραφίες απευθείας στο smartphone. Ένα σημείο που αξίζει προσοχής είναι ότι θα ενσωματώνει τεχνολογία άμεσης εκτύπωσης (έγχρωμες φωτογραφίες 2 x 3 ιντσών) με την χρήση της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης Polaroid ZINK.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία διάθεσης της, ωστόσο το κόστος της υπολογίζεται στα 299 δολάρια.

Polaroid Socialmatic, Polaroid Socialmatic, Νέα Android-powered ψηφιακή φωτογραφική 14MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris F.

Το instagram δεν εμπλέκεται κάπου σε όλο αυτό; Γιατί είχα ακούσει οτι θα κάνει κάτι παρόμοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Motorola Motorola Android Smartphones Polaroid

Motorola Polaroid Insta-Share Printer: Mod εκτυπωτής φωτογραφιών

Η Motorola σε συνεργασία με την Polaroid φέρνουν για τους κατόχους των συμβατών ομώνυμων smartphones ένα Moto Mod που απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς της φωτογραφίας, έναν μικρό εκτυπωτή φωτογραφιών που τοποθετείται στην πλάτη του κινητού.

Smartphones Polaroid

Polaroid Cosmo K & K Plus: Επίσημα τα οικονομικά smartphones

H Polaroid είναι ευρέως γνωστή για τις κάμερές της, αλλά μόλις ανακοίνωσε τρεις mobile συσκευές, δυο νέα smartphones και ένα tablet. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο της κινητό.

Gear CES CES 2017 Polaroid

Polaroid Pop: Κάτι από παλιά σε συνδυασμό με νέα τεχνολογία [CES 2017]

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει σήμερα να τραβάμε μια φωτογραφία, να την κρατάμε σε ψηφιακή μορφή, ή στην καλύτερη να την ανεβάσουμε στα social media. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, όπως παλιά.

Gear Hands-on Polaroid

Polaroid Snap ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Polaroid Snap με τεχνολογία εκτύπωσης ZINK για να εκτυπώνεται άμεσα φωτογραφίες 2×3″ στη στιγμή! Ενσωματώνει αισθητήρα 10 Megapixel και υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD.