Razer Nabu, Smartband με δύο οθόνες

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού για gamers (keyboards, mice κ.ά) αλλά και φορητών κονσολών και laptops, Razer ανακοίνωσε στην CES 2014 το Razer Nabu, ένα “περικάρπιο” που διαφοροποιείται σε ένα σημαντικό τομέα από τα υπόλοιπα smartbands ή wristbands που παρουσιάστηκαν κατά δεκάδες φέτος στην γνωστή έκθεση καταναλωτικών προϊόντων. Έχει δύο οθόνες OLED.

Το Razer Nabu “ζευγαρώνει” με οποιαδήποτε iOS ή Android συσκευή μέσω Bluetooth 4.0 και απεικονίζει ειδοποιήσεις σχετικά με εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails κ.λπ. Ο χρήστης μπορεί να παραμετροποιήσει τα είδη των ειδοποιήσεων που θα απεικονίζει και υποστηρίζονται αρκετές εφαρμογές ανάμεσα στις οποίες WeChat, Twitter, Facebook, Instagram και Skype.

Τα περισσότερα smartbands “απεικονίζουν” τις ειδοποιήσεις σε μία οθόνη στο πάνω μέρος του καρπού, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να τις δει και να τις διαβάσει ο καθένας. Το Razer Nabu ωστόσο στο πάνω μέρος του καρπού, έχει μία μικρή οθόνη που ονομάζεται “Public Icon Screen” (OLED, 32 x 32 pixels) και η οποία απεικονίζει διακριτικά μόνο τα εικονίδια των εφαρμογών από τις οποίες λαμβάνεται τις σχετικές ειδοποιήσεις. Η οθόνη στην άλλη πλευρά του καρπού (OLED, 128 x 32 pixels) που ονομάζεται “Private Message Screen” απεικονίζει περισσότερες λεπτομέρειες όπως την επαφή που σας κάλεσε, κάποιο μήνυμα κ.λπ. Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα επιτάχυνσης, το Nabu αντιλαμβάνεται πότε έχετε γυρισμένο τον καρπό σας και τότε μόνο ενεργοποιείται η Private Message Screen.

Η τεχνολογία Pulse είναι ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Όταν ένα Nabu ανιχνεύσει κάποιο άλλο του είδους του, οι χρήστες τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια από τις γνωστές social discovery apps για να γνωριστούν. Φυσικά το Nabu μπορεί να ελέγχει τις θερμίδες που καίγονται όταν αθλείστε, τα βήματα που κάνετε,τις αποστάσεις που διανύετε κ.ά. Η τιμή όταν κυκλοφορήσει θα είναι 49 δολάρια.

Razer Nabu, Razer Nabu, Smartband με δύο οθόνεςRazer Nabu, Razer Nabu, Smartband με δύο οθόνεςRazer Nabu, Razer Nabu, Smartband με δύο οθόνεςRazer Nabu, Razer Nabu, Smartband με δύο οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zois

καλο,πλακα θα εχει

μιχαλης

Εδώ είναι και το λινκ με το βιντεο απο την razer αν θέλετε να προσθέσετε στο άρθρο . Πάντως φαίνεται ωραίο και φτηνό και χρήσιμο για τους αθλητές . Σε ένα βιντεο που είδα που μίλαγε ο CEO είπε ότι θα βγει στην νότια Αμερική στο τέλος του πρώτου τριμήνου .

μιχαλης

Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλα ξέχασα να βαλω το λινκ https://youtu.be/s2Fp8XqKWfM

ΑντώνηςΧριστοδούλου

Το Sony smartband που είναι?

Kilplix

Σαν αθλητης που ειμαι το εχω ερωτευτει ηδη

AngelsVenom

Μετράει και τους χτύπους της καρδιάς;

ΑντώνηςΧριστοδούλου

Παιδιά χθες ανακοινώθηκε και το Sony SmartBand..
Κώστα πώς σου ξέφυγε??

AntonisCh

Παιδιά χθες ανακοινώθηκε και το Sony SmartBand..
Κώστα πώς σου ξέφυγε??

Βαγγελης

Να πω οτι όπως διάβασα η τιμή των 50$ είναι για την developer’s edition και κανονικά θα έχει λίγο παραπάνω…

Έχω δηλώσει ήδη συμμετοχή.. Αναμένουμε χοχοχοχο!

Nick-Ch

Είναι και όμορφο και μικρό. Αν έχει και μέτρια αυτονομία-Καλή σε τιμή κάπου στα 100 θα είναι μια Χαρούλα νομίζω.

Delas

προχθες ανακοινώθηκε και το Sony SmartBand..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Gear CES

CES 2024: Η Withings λανσάρει το «BeamO» Home Health Scanner

Η Withings παρουσίασε στη CES 2024 που διεξάγεται στο Λας Βέγκας το BeamO, τη νέα της συσκευή οικιακού ελέγχου υγείας 4 σε 1.

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.