Samsung 128GB Pro Plus microSD: Επίσημα εξαιρετικά γρήγορη και ανθεκτική

Μπορεί να είναι γνωστή για την κυριαρχία της στην αγορά των smartphones, όμως η Samsung είναι από τους κατασκευαστές που ηγούνται στις microSD κάρτες. Σήμερα ανακοίνωσε επίσημα την νέα 128GB microSD από την σειρά Pro Plus, η οποία περιλαμβάνει τις πιο γρήγορες και ανθεκτικές microSD που μπορεί να κατασκευάσει η Samsung.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία των 32GB και 64GB μοντέλων, η νέα Samsung 128GB Pro Plus διατηρεί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αλλά διπλασιάζει την χωρητικότητα. Δίνει read rates 95MB/s και maximum ταχύτητα εγγραφής 90MB/s. Η Samsung λέει ότι η κάρτα είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί σε σύγχρονα smartphones και ψηφιακές κάμερες με δυνατότητα εγγραφής 4K video. Έχει την ικανότητα να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, νερό, ακόμη και ακτίνες X.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι όμως ότι η νέα microSD της Samsung δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καμία από τις φετινές ναυαρχίδες της Samsung. Τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S6 edge+ και Samsung Galaxy Note 5 δεν έχουν υποδοχή για κάρτα microSD, επομένως δεν υπάρχει η δυνατίτητα επέκτασης μνήμης. Αν όμως πιστέψουμε τις τελευταίες φήμες, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο Samsung Galaxy S7.

H Samsung 128GB Pro Plus microSD έχει τιμή 199.99 δολάρια.

Samsung 128GB Pro Plus microSD official, Samsung 128GB Pro Plus microSD: Επίσημα εξαιρετικά γρήγορη και ανθεκτική

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τώρα περιμένουμε να Launcher pack, με s7 να την έχει μέσα δώρο!

Mitsaras

Μονο 200 δολαρια? πολυ λιγα ρε παιδια, θα παρω 2 για να ΄χω

Αλέξανδρος

Είναι τρελή οι άνθρωποι. Άκου εκεί 200€. Και ταχύτητες ssd να έπιανε πάνω από 100€ δε δίνω. Να μου πεις πόσο έπεσαν οι 128άρες msd; Μια μεσαία κάρτα κάνει 70€ ( που πάλι είναι πολύ ακριβή ) γι’ αυτό αν δεν αγοράζουμε γρήγορα θα βάλουν μυαλό. Καλύτερα να πάρεις 2 καλές 64gb τώρα που έχουν πέσει στα 36€ στο skroutz παρά μια 128άρα.

Gian

σε 1 χρόνο από την κυκλοφορία που θα είναι κάνα 30άρι σε κανα crazy θα πάρω 2 να φτιάξω backup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.