Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3

Η Samsung, λίγες μέρες πριν CES 2014 αποκάλυψε την Samsung Galaxy Camera 2, την διάδοχο της γνωστής κάμερας που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android. Η Samsung Galaxy Camera 2 διαθέτει αισθητήρα 16 Megapixels και υποστηρίζει οπτικό ζούμ 21x. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 8GB, ωστόσο προσβάσιμα είναι μόνο τα 2.8GB. Η Samsung βεβαίως έχει προσαρμόσει microSD υποδοχή για συμβατές κάρτες μνήμης έως 64GB (και επιπλέον 50GB στο Dropbox για 2 χρόνια).

Η Samsung Galaxy Camera 2, προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να “τραβήξει” slo-mo videos στα 120 fps ενώ του παρέχει έλεγχο στην εστίαση και στην έκθεση. Διαθέτει φακό f/2.8-5.9 στα 23mm, υποστηρίζει ISO 100-3200, έχει Xenon flash, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 και υποστηρίζει NFC και GPS/ Glonass.

Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας επεξεργαστής 1.6GHz με τέσσερις πυρήνες, 2GB RAM ενώ η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 2000mAh. Η οθόνη έχει διαγώνιο 4.8 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση HD (η Samsung την ονομάζει “HD Super Clear Touch LCD Screen).

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.3 Jelly Bean. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα, είχε ανακοινώσει την πρώτη Android κάμερα με εναλλάξιμους φακούς, την Samsung Galaxy NX.

Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3Samsung Galaxy Camera 2, Samsung Galaxy Camera 2, Επίσημος ο διάδοχος με Android 4.3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν βγάζει φωτογραφίες όπως προηγούμενο μοντέλο να μου λείπει……… αγοράζω με 120 ευρώ μια φωτογραφική και θα είναι και πολύ καλύτερη

zois

ωραια είναι αλλα η τιμη της περιπου ποια θα είναι ??

zois

η samsung galaxy NX υπαρχει στο Internet ?

μιχαλης

Κάτι μου λέει ότι πάει το κεντρικό κουμπί πλέον.

tasos

Και ναι το έκανε…….άλλο ένα wannabe Nokia Lumia 1020 από τη Samsung, sorry sammy αλλά game over.

chris

Και γιατί να μην πάρω το 1020 στην ίδια (περίπου) τιμή που βγάζει καλύτερες φωτογραφίες έχει καλύτερη οθόνη και πολύ πιο λεπτό με δεκάδες εφαρμογές για να κάνει οτιδήποτε δεν μπορεί η samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.