Samsung Galaxy Gear, Υποστηρίζει κάθε είδους ειδοποιήσεις πια

Το γνωστό smartwatch της Samsung, Galaxy Gear “πήρε” μία σημαντική αναβάθμιση πρόσφατα στην εφαρμογή Galaxy Gear Manager. Στο παρελθόν, είχε λάβει μία ενημέρωση, ωστόσο αφορούσε κυρίως σε bug fixes. Η νέα ενημέρωση είναι πολύ σημαντική διότι χάρη στην αναβαθμισμένη εφαρμογή Galaxy Gear Manager, το Galaxy Gear υποστηρίζει ειδοποιήσεις πια από σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, και έτσι προσθέτει σημαντικά στην λειτουργικότητα του.

Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartwatch της Samsung, από οποιαδήποτε εφαρμογή. Ορισμένοι χρήστες κατέφυγαν σε μία ανεπίσημη εφαρμογή στo XDA Developer forum (ATN Manager) για να έχουν αυτή την δυνατότητα, να λαμβάνουν δηλαδή ειδοποιήσεις με πλήρες το περιεχόμενο στην οθόνη του smartwatch από κάθε σχεδόν εφαρμογή. Με την επίσημη ωστόσο ενημέρωση της Samsung κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Όσο περνάει ο καιρός λογικά, η Samsung θα προσθέτει διαρκώς στοιχεία για να βελτιώσει την λειτουργικότητα του Samsung Galaxy Gear.

Samsung Galaxy Gear, Samsung Galaxy Gear, Υποστηρίζει κάθε είδους ειδοποιήσεις πια

Samsung Galaxy Gear, Samsung Galaxy Gear, Υποστηρίζει κάθε είδους ειδοποιήσεις πια

Samsung Galaxy Gear, Samsung Galaxy Gear, Υποστηρίζει κάθε είδους ειδοποιήσεις πια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Σε λιγο θα χρειαζεται πια ενα galaxy σκουλαρικι για να λαμβανει ειδοποιησεις ο κοσμος…Λες και δεν εφτανε το κινητο! Αχρηστα πραγματα.

Να το παρεις να πας για τρεξιμο βιομετρικα να μετραει να κανει ναι, κατυσεις, ποδηλατο ναι, σιγα μην αντεξει…Τι στο καλο δηλαδη πρεπει να κανεις με ενα ρολοι? Να σου λεει οτι αυριο θα βρεξει?

Ασε που ειναι ασχημα. Στην τελικη ενα ρολοι ειναι (και) δηλωση μοδας, προσωπικοτητας ομορφιας. Ολα αυτα ειναι σαν παλιες κινεζιες των 5 ευρω τετραγωνα και κακασχημα…

Γιώργος Χαρίτος

Θα πάρει άραγε κάποια στιγμή update για να υποστηρίζει και άλλα android smartphone εκτός από τα galaxy όπως γίνεται με το sony smartwatch 2 ?

makisgem

How much cost?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.