Samsung Galaxy Watch το επίσημο όνομα του νέου smartwatch

samsung galaxy watch επίσημα smartwatch, Samsung Galaxy Watch το επίσημο όνομα του νέου smartwatch

Η Samsung κατοχύρωσε το Μάιο τις ονομασίες Galaxy Watch και Galaxy Fit, αλλάζοντας την επωνυμία των φορετών συσκευών της μετά από πέντε χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε το λογότυπο του νέου της smartwatch.

Το λογότυπο της Samsung συμβαδίζει με τα πρότυπα των λογότυπων της εταιρείας και το χαρακτηριστικό φόντο, χωρίς να αποκαλύπτεται κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το smartwatch, το οποίο δε θα ονομάζεται Gear S4 αλλά Galaxy Watch. Οι φήμες σχετικά με αυτό αναφέρουν πως θα διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό, επεξεργαστή και μπαταρία που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας της συσκευής.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα του Galaxy Watch, οι φήμες θέλουν τη Samsung να αλλάζει από το Tizen σε Wear OS της Google. Παρ’ όλα αυτά, το ότι υπάρχουν ακόμα Samsung συσκευές οι οποίες εφοδιάζονται με λειτουργικό σύστημα Tizen, δεν αποκλείεται να σημαίνει πως το Galaxy Watch να “τρέχει” για άλλη μια φορά το λειτουργικό σύστημα της Samsung.

Επιπλέον, η Samsung πιθανόν να κυκλοφορήσει μια κλασσική και μια Sport έκδοση του Galaxy Watch, το οποίο είναι άγνωστο το πότε θα παρουσιαστεί, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την εμφάνισή του στην παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της IFA 2018 που θα πραγματοποιηθεί 31 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.