Gear

Samsung Galaxy Watch4: Ανακοινώθηκε το One UI Watch beta

Με ανακοίνωσή της στο Community forum, η Samsung γνωστοποίησε πως στις 2 Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα One UI Watch beta για τους κατόχους Galaxy Watch4. Ίσως είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί πρόγραμμα beta για ένα smart wearable, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για τους νοτιοκορεάτες.

Μόλις ξεκινήσει η δοκιμαστική περίοδος, οι κατάλληλοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την έκδοση beta χρησιμοποιώντας το Members App της Samsung.

Mόλις την εγκαταστήσουν, οι χρήστες δε θα μπορούν να κάνουν επαναφορά. Θα μείνουν με το beta μέχρι να κυκλοφορήσει η σταθερή έκδοση του OS. Επίσης, όσοι βγουν από το πρόγραμμα beta δε θα μπορούν να ξανακάνουν αίτηση.

Αν κρίνουμε από τα προηγούμενα προγράμματα beta της Samsung, το πιο πιθανό είναι κι αυτό να επεκταθεί εκτός της Νότιας Κορέας.

Σχόλια

  • Ποιος ο λόγος να μπει κάποιος στη διαδικασία της εγκατάστασης ενός beta OS στο ρολόι του και μάλιστα με όλους αυτούς τους αυστηρούς και απαραβίαστους όρους;
    Ποιο το όφελος του πελατη και ποιες οι παροχές της Samsung από το όφελος που θα έχει να δοκιμάσει το λογισμικό της σε πραγματικούς χρήστες;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.