Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και $197 στην Ταϊβάν

Σήμερα η Samsung παρουσίασε τα δύο νέα Gear 2 και Gear Fit στην Ταϊβάν, ενημερώνοντας παράλληλα για την τιμή τους. Συγκεκριμένα, το Gear 2 θα κοστίζει $295 στην Ταϊβάν, ενώ το Gear Fit θα είναι λίγο πιο οικονομικό με τιμή $197.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του Gear 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτήν του Samsung Galaxy Gear, το οποίο ξεκίνησε να πωλείται στην τιμή των $300.

Όπως και το Samsung Galaxy S5, οι δύο wearable συσκευές της Samsung θα ξεκινήσουν την διάθεση τους αρχές Απρίλη. Το ίδιο διάστημα θα τεθεί σε κυκλοφορία και το Samsung Gear 2 Neo με τιμή η οποία αναμένεται να προσεγγίζει αυτή του Gear Fit.

Εκτός από το Galaxy S5 όμως, τα wearables της Samsung θα είναι συμβατά και με άλλες συσκευές της εταιρίας, όπως το Galaxy Note 3, Note 3 Neo, Galaxy S4, Galaxy Tab Pro, και Galaxy Note Pro.

, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Μάλλον δεν έχουν δει ακόμα το moto 360 για αυτό τέτοιες τιμές

Κώστας Βλαχάκης

Αυτά θα κυκλοφορήσουν άμεσα ενώ το Motorola Moto 360 το καλοκαίρι. Δεν είναι έτοιμο το Android Wear ακόμα.

Χρηστος

Προτιμώ moto 360 κλάσεις καλύτερο..

Αντώνης Μαρίνος

300€ (όπως ξέρουμε για την Ελλάδα $=€) για μια συσκευή που διαρκεί μια μέρα και είναι συμβατή μόνο με Samsung συσκευές. Προτιμώ χίλιες φορές τα 95 ευρουλάκια που έδωσα για το SW2 (καινούριο στο eBay), που κάνει πολλά πραγματάκια (όχι όσα το Gear), αλλά είναι αδιάβροχο, συμβατό με όλες τις ICS/KK συσκευές, και κυρίως διαρκεί άνετα 3 μέρες με ζόρικη χρήση. Ή και τα 150$ για το πολύ καλό Pebble, που έχει ακόμα καλύτερη αυτονομία.

Μέχρι να υλοποιηθούν οι πατέντες με εύκαμπτες μπαταρίες και οθόνες, η πρόταση της Samsung είναι ίσως η χειρότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.