Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και $197 στην Ταϊβάν

Σήμερα η Samsung παρουσίασε τα δύο νέα Gear 2 και Gear Fit στην Ταϊβάν, ενημερώνοντας παράλληλα για την τιμή τους. Συγκεκριμένα, το Gear 2 θα κοστίζει $295 στην Ταϊβάν, ενώ το Gear Fit θα είναι λίγο πιο οικονομικό με τιμή $197.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του Gear 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτήν του Samsung Galaxy Gear, το οποίο ξεκίνησε να πωλείται στην τιμή των $300.

Όπως και το Samsung Galaxy S5, οι δύο wearable συσκευές της Samsung θα ξεκινήσουν την διάθεση τους αρχές Απρίλη. Το ίδιο διάστημα θα τεθεί σε κυκλοφορία και το Samsung Gear 2 Neo με τιμή η οποία αναμένεται να προσεγγίζει αυτή του Gear Fit.

Εκτός από το Galaxy S5 όμως, τα wearables της Samsung θα είναι συμβατά και με άλλες συσκευές της εταιρίας, όπως το Galaxy Note 3, Note 3 Neo, Galaxy S4, Galaxy Tab Pro, και Galaxy Note Pro.

, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν, Samsung Gear 2 και Gear Fit, Με τιμή $295 και  $197 στην Ταϊβάν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Μάλλον δεν έχουν δει ακόμα το moto 360 για αυτό τέτοιες τιμές

Κώστας Βλαχάκης

Αυτά θα κυκλοφορήσουν άμεσα ενώ το Motorola Moto 360 το καλοκαίρι. Δεν είναι έτοιμο το Android Wear ακόμα.

Χρηστος

Προτιμώ moto 360 κλάσεις καλύτερο..

Αντώνης Μαρίνος

300€ (όπως ξέρουμε για την Ελλάδα $=€) για μια συσκευή που διαρκεί μια μέρα και είναι συμβατή μόνο με Samsung συσκευές. Προτιμώ χίλιες φορές τα 95 ευρουλάκια που έδωσα για το SW2 (καινούριο στο eBay), που κάνει πολλά πραγματάκια (όχι όσα το Gear), αλλά είναι αδιάβροχο, συμβατό με όλες τις ICS/KK συσκευές, και κυρίως διαρκεί άνετα 3 μέρες με ζόρικη χρήση. Ή και τα 150$ για το πολύ καλό Pebble, που έχει ακόμα καλύτερη αυτονομία.

Μέχρι να υλοποιηθούν οι πατέντες με εύκαμπτες μπαταρίες και οθόνες, η πρόταση της Samsung είναι ίσως η χειρότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.