Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Με κυρτή οθόνη 2 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 480×360 pixels, 3G με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και SMS, GPS και λειτουργικό σύστημα Tizen, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο smartwatch της Samsung, το Gear S. Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 512MB.

To Samsumg Gear S έχει Bluetooth 4.1, Wi-Fi n, μπαταρία 300 mAh, μνήμη 4GB, heart rate monitor, είναι αδιάβροχο και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Update: Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες.
Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Samsung Gear S revealed, Samsung Gear S, Επίσημα με κυρτή οθόνη Super AMOLED και Tizen OS

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris

Μου θυμίζει xperia x10 mini σε smartwatch

Yannis

Θα το έλεγα smartphone-watch ίσως είναι καλή ιδέα για κάποιον που θέλει να έχει ένα μικρό τηλέφωνο ……θα μπορούσε κάποιος να το συνδυάσει με ένα ταμπλετ και να μην έχει καθόλου smartphone……… φωτογραφική δεν έχει ;

Gabriel

Έτσι ναι, αν παίρνει SIM και λειτουργεί και αυτόνομα μπορείς να το πεις smartwatch.

Johnny

Είναι ένα καλό βήμα για την εξέλιξη των smartwatches αλλά πιστεύω ότι η μέρα που θα αντικαταστήσουμε τα smartphones με έξυπνα ρολόγια είναι ακόμα μακριά

ΠΑΝΟΣ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ SMARTPHONE ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΜΟΝΟ ΠΑΛΙ ΜΕ SAMSUNG?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΣΤΑ ΞΕNΑ SITE ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ..

giwrgos

Ωραίο!

pateras

Πιστευω το πιο ομορφο και το πιο καλο απο τα αλλα smartwatch με διαφορα

Manolis

για εμένα αυτό αξίζει το κόπο επειδή μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα!!! 🙂

antonis

smartwatch που η μπαταρια του δεν κραταει 7-10 μερες ειναι αχρηστο, οτι και αν εχει, οτι και αν κανει… κινητα βαριομαστε να φορτιζουμε ποσο μαλλον ενα, ρολοι…….

tiamat

Μπράβο στη Samsung. Πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα από σα έχουμε δει .

Βελτιωμένη ανάλυση από το gear2, το πρώτο με s.amoled (το προηγούμενο δε μετράει, ήταν απλα fit accessory), το πρώτο με αυτονομη λειτουργία ομιλίας και το πρώτο της με gps ώστε να μπορείς να έχεις πλοήγηση η να κάνεις χρήση του για τρέξιμο, χωρίς να είναι απαραίτητο πια το να κουβαλάς παράλληλα και τη μαούνα το κινητό σου μαζί!

Είναι αδιάβροχο κιόλας, το μόνο που δε αρέσει είναι ότι δε μεγάλωσε κιαλλο τη μνημη και μπαταρια. Εδώ μονο το mp3 μου είναι 8 giga

helios

Το ρολογάκι είναι πανέμορφο και τέλειο, αλλά θα προτιμούσα το Samsung Gear Note!

Άγγελος

Το αγοράζω όχι τώρα, χθες !!!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πολύ όμορφο με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Αλλά του λείπει η κάμερα και η μπαταρία είναι πολύ μικρή. Αποτέλεσμα αυτών είναι να μη μπορεί να σταθεί μόνη της η συσκευή σαν κινητό τηλέφωνο, όπως μας το πλασάρουν.

tiamat

ΛΟΙΠΟΝ !συμφωνω με το μανο για τη μπαταρια, χαιρομαι ομως που εγινε η αρχη τα smart ρολογια να εξοπλιζονται με glonass-gps. ασχολουμαι με τρεξιμο σαν χομπι και αν δειτε τη garmin ποσο πουλουσε τα ρολογια της τοσο καιρο θα παθετε πλακα!!!!!

ανακουφιστηκα που μπηκε επιτελους ενα τελος σε αυτο το μονοπωλιο garmin – nike+ με τα υπερκοστολογημενα ρολογια gps και που στη τελικη και δεν κανανε καμια αλλη απο τις λειτουργειες ενος smartwatch και δεν ηταν και τοσο αξιοπιστα στη δουλεια τους! (χανανε πολυ στο αποτελεσμα που δειχνανε σε σχεση με το ποσο ετρεξες πραγματικα)

Panos7GR

Μπιφτέκια θα ψήνει; Γιατί τον καρπό θα τον κάψει σίγουρα!

Τεσπα όπως και να έχει εγώ θα περιμένω το smartwatch-μανίκι από την Samsung, σε 1-2 χρόνια να αντικαταστήσω και το tablet μου.

Αντωνης

Επιτελους!!! Ενα ομορφο AYTONOMO ( οκ λιγο μεγαλο στο χερι αλλα γουστα ειναι αυτα ) smartwatch. Προφανως το SW απευθυνεται σε κοινο που δεν το ενδιαφερει να βγαζει φωτο με το “ρολοι” του. Οσο για την μπαταρια φανταζομαι οτι επειδη το SW ειναι ηδη μεγαλο εβαλαν αυτη για να το κρατησουν σε ανεκτα επιπεδα….

Κωνσταντινος

Το εχω και ειναι οντος πολυ καλο…αν το θελετε και για τηλεφωνο πρεπει να το βαλετε σε εξ ενεργειας με τα δεδομενα ανοιχτα για να σταθει 24 ωρες χωρις τον φορτιστη…αλλιως εχρωμη οθονη και κινητο περιπου 6-8 ωρες αναλογα την χρηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.