Samsung Gear S3: Την 1η Σεπτεμβρίου στην IFA η παρουσίαση του

Κατά τη διάρκεια της φετινής IFA 2016 στο Βερολίνο η Samsung θα παρουσιάσει το επερχόμενο smartwatch της, Gear S3 και ήδη ξεκίνησε τις αποστολές προσκλήσεων σε δημοσιογράφους για την εκδήλωση που θα γίνει εκεί.

Αν και όπως θα δείτε παρακάτω στην πρόσκληση η Samsung δεν αναφέρει συγκεκριμένα τι θα δούμε στο Βερολίνο, λίγο οι δείκτες του ρολογιού, λίγο ότι και το Gear S2 το είχε παρουσιάσει αντίστοιχα πέρυσι στην IFA 2015 στο Βερολίνο, μπορούμε με σχετική ασφάλεια να εικάσουμε ότι θα δούμε εκεί το νέο smartwatch.’

Για το Gear S3 οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να διατηρεί το στρογγυλή σχεδίαση του προκατόχου του, όπως και την περιστρεφόμενη στεφάνη. Είναι δε πιθανόν να δούμε στο νέο smartwatch speedmeter το οποίο θα βασίζεται στο GPS, βαρόμετρο και υψόμετρο. Τέλος φήμες θέλουν η Samsung μαζί να παρουσιάζει και μια Classic έκδοση του smartwatch το οποίο επίσης θα έρθει με λειτουργικό σύστημα Tizen.

Samsung Gear S3, Samsung Gear S3: Την 1η Σεπτεμβρίου στην IFA η παρουσίαση του

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Σαν το gear s δεν έχει! 😛

NtinosMD

Ωπ… καιρος να πεφτει το gear s2 😀 😀 😀 😀 !!!

VasiliS7edge

Η τελευταία πρόταση δεν στέκει… Όλα τα gear ρολόγια Tizen έχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Gear S3 Samsung smartwatches

Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Η Samsung σπανίως παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα smartphones της που έχουν ξεπεράσει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας τους, αλλά παρόλο που η εταιρεία αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple στο κομμάτι πωλήσεων smartwatch, το Gear S3 που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.

Gear iOS Samsung Samsung Gear Fit 2

Samsung Gear S3, S2, Fit 2: Ξεκίνησε η συμβατότητα με iOS συσκευές

Για όσος προτιμούν να έχουν smartphone της Apple, αλλά δεν θέλουν το Apple Watch, η Samsung τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα δικά της wearables. Περίπου πέντε μήνες μετά την έναρξη του iOS beta testing program για το Gear S2, ανακοινώθηκε και η επίσημη υποστήριξη.

Gear Samsung Gear S3 Samsung smartwatches

Samsung Gear S3: Η Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων κατά 60%

Η Samsung στην IFA τον περασμένο μήνα παρουσίασε το Samsung Gear S3 smartwatch, το οποίο ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμία αγορά. Σύμφωνα με μια τελευταία αναφορά από την Νότιο Κορέα, αυτό θα αλλάξει μέσα στον επόμενο μήνα.

Gear IFA 2016 Toshiba

Η Toshiba στην έκθεση IFA 2016

Η Toshiba αναπτύσσει μια συσκευή για backup και ταυτόχρονη φόρτιση Android συσκευών σε μία συσκευή και μέσω σύνδεσης USB Type-A και USB Type-C. Εκτός από την αποθήκευση δεδομένων η συσκευή προσφέρει μια απλή λειτουργία για απλούστευση της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών.