Samsung Gear S3: Η Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων κατά 60%

Η Samsung στην IFA τον περασμένο μήνα παρουσίασε το Samsung Gear S3 smartwatch, το οποίο ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμία αγορά. Σύμφωνα με μια τελευταία αναφορά από την Νότιο Κορέα, αυτό θα αλλάξει μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές το Samsung Gear S3 θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στις περισσότερες αγορές. Η Samsung φαίνεται να είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία του νέου smartwatch της, το οποίο έχει να ανταγωνιστεί την Apple η οποία ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του δικού της Apple Watch 2 πρόσφατα.

Η Samsung φαίνεται να υπολογίζει σε αύξηση των πωλήσεων του Gear S3 κατά 60% σε σχέση με τον συνολικό αριθμό πωλήσεων των smartwatch και fitness bands της εταιρείας πέρσι. Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζει να πουλήσει περίπου 5 εκατομμύρια Gear S3 smartwatches, χωρίς όμως να προσδιορίζει το χρονικό διάστημα. Πέρσι η Samsung κατάφερε να πουλήσει 3.1 εκατομμύρια wearables.

Το Samsung Gear S3 θα έρθει σε δύο εκδόσεις, «Classic» και «Frontier», με το δεύτερο να έχει built-in 4G LTE συνδεσιμότητα. Η τιμή αναμένεται να είναι γύρο στα 400 ευρώ, για την Ευρώπη.

Samsung Gear S3 sales increase 60%, Samsung Gear S3: Η Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων κατά 60%

Samsung Gear S3 sales increase 60%, Samsung Gear S3: Η Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων κατά 60%

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Foldable Smartphones Samsung Android Smartphones

Samsung Unpacked Event 2020: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου. Ήρθε η ώρα να δούμε τι αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung στην εκδήλωση.

Gear Samsung Samsung Gear S3 Samsung smartwatches

Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Η Samsung σπανίως παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα smartphones της που έχουν ξεπεράσει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας τους, αλλά παρόλο που η εταιρεία αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple στο κομμάτι πωλήσεων smartwatch, το Gear S3 που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.

Gear Samsung Samsung smartwatches

Το νέο smartwatch της Samsung θα συνοδεύσει το Galaxy S10 στην παρουσίαση;

Η Samsung συνηθίζει κάθε φορά που παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones (σειράς “S” ή “Note”) να εμφανίζει και το επόμενο μοντέλο smartwatch που θα κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με διαρροές από το @OnLeaks, το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Smartphones Samsung Samsung smartwatches

Το Samsung Gear S4 έρχεται τον Αύγουστο μαζί με το Galaxy Note 9;

Τελευταίες διαρροές υποδηλώνουν ότι η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το διάδοχο του Gear S3. Το νέο smartwatch φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μαζί με το Galaxy Note 9 τον ερχόμενο Αύγουστο με πιθανή ονομασία Samsung Gear S4.