Samsung Gear VR: Νέο headset για να χωρά το Galaxy Note 8

Samsung Gear VR Galaxy Note 8, Samsung Gear VR: Νέο headset για να χωρά το Galaxy Note 8

Μια νέα εκδοχή του Samsung Gear VR ανακοίνωσε η εταιρεία, η οποία είναι τροποποιημένη για να χωρά το Galaxy Note 8, καθώς η οθόνη του έχει μέγεθος 6,3 ιντσών.

Εκτός όμως από αυτήν την τροποποίηση, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή ούτε ως προς τα χαρακτηριστικά, ούτε ως προς την εμφάνιση του νέου headset.

Το Galaxy Note 8 δεν λειτουργεί με τα υπάρχοντα Gear VR headsets αλλά το νέο headset θα είναι συμβατό με τις συσκευές S8, S8+, S7 και S7 Edge, S6, S6 Edge, S6+ και Note 5.

Η τιμή του θα είναι 129,99 δολάρια και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να το λάβουν οι χρήστες στις 15 Σεπτεμβρίου μαζί με το Galaxy Note 8.

Στη χτεσινή εκδήλωση όπου έγινε η ανακοίνωση η Samsung δεν εστίασε στην εικονική πραγματικότητα γενικά, ενώ η συσκευή δεν προσφέρεται σαν κάποιο δώρο μαζί με τη συσκευή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Βεβαια!!!!Με τετοια μπαταρια σαφεστατα θα σκεφτει κανεις το note 8 με VR headset.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Smartphones Android Pie Samsung Samsung Android Smartphones

Galaxy Note 8: Διαθέσιμη πλέον η αναβάθμιση σε Android Pie 9

Έρχονται καλά νέα για το Σαββατοκύριακο, για τους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 8, τουλάχιστον για εκείνους που μένουν στη Βουλγαρία και τη Σλοβακία, καθώς η Samsung κυκλοφορεί πλέον την επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android Pie 9 για το Note 8 ξεκινώντας από τις αγορές αυτές.

Software Android Pie Samsung Samsung Galaxy Note 8

Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το Samsung One UI με Android Pie για τα S9, S9+ και Note 9 χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλες συσκευές που θα το λάβουν, αλλά νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται και για τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ημερομηνία διάθεσής […]

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy S8

Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

Η Samsung φέρνει άλλη μια αναβάθμιση στο Samsung Experience Launcher με το να επιτρέπει στο χρήστη να έχει ενεργοποιημένη την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, στοιχείο το οποίο προέρχεται από τα Galaxy S9.