Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Gear S3, Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του
Η Samsung σπανίως παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα smartphones της που έχουν ξεπεράσει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας τους, αλλά παρόλο που η εταιρεία αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple στο κομμάτι πωλήσεων smartwatch, το Gear S3 που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.
Μετά από ένα πολύ μικρό (10MB περίπου) update πριν από μερικούς μήνες για να διορθώσει το πρόβλημα της “αιφνίδιας πτώσης της μπαταρίας”, η Samsung στέλνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του Gear S3 ένα πολύ πιο εκλεκτό πακέτο αναβαθμίσεων, με ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών λογισμικού, προσαρμογές UI και διάφορες άλλες βελτιώσεις που θα δουν αμέσως μετά την εγκατάσταση.
Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Tizen Help, η ενημερωμένη έκδοση έχει μέγεθος σχεδόν 300MB, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά μεγάλο για μια φορητή συσκευή με συνολικά 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Βελτιώσεις στο Samsung Health είναι στην κορυφή της λίστας αναβαθμίσεων, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος εύκολα να αποφύγει ειδοποιήσεις που θα τον ενοχλήσουν κατά τη διάρκεια “συγκεκριμένου χρόνου και τόπου”. Θα μπορεί επίσης να ρυθμίσει το smartwatch σε λειτουργία Theater ή Sleep από το γρήγορο πάνελ του Gear S3, το οποίο βελτιώνεται με τις πρόσφατα προστιθέμενες “γρήγορες ρυθμίσεις”, υποσχόμενοι όπως λένε από την Samsung “ευκολότερη και ταχύτερη αλληλεπίδραση”.
Εν τω μεταξύ, η δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα από τον καρπό γίνεται “γρηγορότερη και ευκολότερη”, με περισσότερα από 1.000 υποστηριζόμενα emojis, καθώς και η δυνατότητα αποθήκευσης πρόχειρων μηνυμάτων. Το μενού ρυθμίσεων συνοδεύεται από “βελτιωμένη κατηγοριοποίηση” για “καλύτερη ανακάλυψη χαρακτηριστικών και αντικειμένων” και τέλος, οι χρήστες του Gear S3 αποκτούν καλύτερο έλεγχο χωρίς την χρήση του τηλεφώνου τους στη μουσική που θα παίζει στο smartwatch τους.
Αναμένουμε ότι αυτή η νέα έκδοση του Tizen 4.0.0.2 OS με έκδοση firmware R760XXU2DSA1 θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο αρκετά σύντομα, κάνοντάς το μια αξιοπρεπή, προσιτή smartwatch επιλογή ακόμα και σήμερα.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrisdim14

Το αγόρασα πριν 4 μέρες . Πολύ ευχάριστα νέα … ήδη είχε σχεδόν τ πάντα μέσα … να δούμε ποσό καλύτερο θα γίνει ! 180€ πλέον τιμή …

diofar

Από που το πήρες;

Dimitrisdim14

Το πήρα από πλαίσιο γτ είχα επιστροφή 200€ οπότε έβαλα 50€ μόνο. Αλλά συμφέρει από Σκρουτζ που κάνει 180. Περιμένω τις ερχόμενες μέρες την αναβάθμιση

John

S3 frontier 179,62€ αρχική από Σκρουτζ
Galaxy Watch 254,14€ αρχική Επίσης από Σκρουτζ
Δεν βρίσκω λόγο να πας στο S3 με τις τιμές να διαφέρουν τόσο λίγο

Anonymous2580

Ξέρουμε ποτέ θα έρθει στην Ελλάδα η αναβάθμιση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.