SanDisk: Νέα microSD με 200GB

Για όσους ζητάτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή το tablet, η SanDisk κυκλοφόρησε μια νέα μικροσκοπική microSD κάρτα η οποία όμως έχει χωρητικότητα 200GB. Είναι η συνέχεια της 128GB κάρτας που κυκλοφόρησε πέρσι και είχε τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να γράψει 20 ώρες 1080p video.

Επιπλέον, η μετακίνηση αρχείων είναι πολύ γρήγορη καθώς η κάρτα είναι “UHS-I rated” που σημαίνει ότι δίνει ταχύτητες 90MBps, περίπου 1200 φωτογραφίες το λεπτό. Είναι αδιάβροχη, αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες από -25°C μέχρι 85°C, είναι shock proof, magnet proof ακόμη και X-ray proof.

Η νέα κάρτα θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τρίμηνο με τιμή στα 400 δολάρια. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει η SanDisk να προωθήσει τη νέα κάρτα από τη στιγμή για παράδειγμα που τεράστια ονόματα που ηγούνται στην αγορά,όπως η Apple και τώρα η Samsung δεν έχουν υποδοχές για microSD κάρα στις ναυαρχίδες τους.

sandisk micro sd 200 gb, SanDisk: Νέα microSD με 200GB

sandisk micro sd 200 gb, SanDisk: Νέα microSD με 200GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnnys

Καλή η κάρτα αλλα αν δεν επαναφέρουν το πέρασμά ΟΛΌΚΛΗΡΩΝ τον εφαρμογών στην SD ΔΊΧΩΣ root στο android την βρίσκω άχρηστη.

Αποστόλης Ρόδος

@Johnnys σωστό σε βρίσκω και έχεις δίκιο σε αυτό…. αλλά η χρηστικότητα τους ειναι επίσης σημαντική για φωτογραφίες και video, ειδικά τώρα που μπαίνει και το 4Κ στη ζωη μας.

Sosimple

Android χωρίς root = iPhone.. Κάθε μερα που περνάει κλειδωνουν και απο κατι. Προσωπικα κανω root απο την 1η μερα.

Spyros

Φοβερη καρτα. Κ πανω στην ωρα ε; Λες κ φτιαχτηκε για το νεο Galaxy S6! Ουπς…

παπαροκας tiamat

Απιστευτη εξελιξη!!!
Το κακο ειναι οτι παιζει μονη της μπαλα και σε τετοιες χωρητικοτητες 128+ μονο αυτη εχει βγαλει

Σάκης

Εντάξει ευπρόσδεκτη αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Jonnys αν δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές του android στην SD δεν έχει νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear microSD Samsung

Nέα κάρτα microSD 800 MB/s από τη Samsung – Η πρώτη στον κόσμο με SD Express

Η Samsung αποκάλυψε δύο νέα ορόσημα στον τομέα των καρτών μνήμης, που θα κάνουν πιο εύκολη τη χρήση ΑΙ on-device.

Smartphones Android featured microSD

Πώς να επιδιορθώσετε μια κατεστραμμένη κάρτα SD

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν εξωτερικό χώρο αποθήκευσης – όπως μια κάρτα microSD – για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους.

Gear featured microSD Samsung

Samsung: Η κάρτα microSD Pro Endurance μπορεί να καταγράφει για 16 χρόνια

Η Samsung παρουσίασε τη νέα της κάρτα microSD, την Pro Endurance, που είναι βελτιστοποιημένη για εγγραφή βίντεο σε Full HD και 4K.

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.