Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

SanDisk παρουσίασε μικρότερο USB-C flash drive κόσμου χωρητικότητα 1TB CES 2018, Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Η Ισραηλινή-Αμερικάνικη εταιρεία φέτος συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα, καινοτομώντας και παρουσιάζοντας το μικρότερο flash drive του κόσμου με συνδεσιμότητα USB-C και χωρητικότητα 1TB (!). To “φλασάκι” είναι πραγματικά πολύ μικρό και φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες. Μέσω της Type-C σύνδεσης ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τον εξωτερικό αυτό χώρο αποθήκευσης στο smartphone, το tablet, το laptop ή το desktop του, παρέχοντας την δυνατότητα να συλλέγει όλα τα δεδομένα σε ένα σημείο, εύκολα και απλά. Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση της SanDisk δεν είναι το flash drive με την μεγαλύτερη χωρητικότητα, κάτοχος αυτού του τίτλου είναι το Kingston DataTraveler Ultimate GT των 2TB, όμως είναι το μικρότερο με τόσο μεγάλο χώρο και USB-C σύνδεση (το Kingston έχει USB 3.0).

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο flash drive της SanDisk βρίσκεται ακόμα σε στάδιο υλοποίησης και το προϊόν που είδαν οι παρευρισκόμενοι της CES από κοντά ήταν ένα πρωτότυπο, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή ή η περίοδος διαθεσιμότητας. Ενδέχεται το φλασάκι να μην φτάσει σύντομα στα ράφια των καταστημάτων λόγω της δυσκολίας παραγωγής του την παρούσα χρονική στιγμή. Ίσως πάλι σε μερικούς μήνες να διατεθεί στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, με μια τιμή βέβαια που δεν είναι τόσο μικρή όσο εκείνο. Ας ελπίσουμε πως τελικά το μικροσκοπικό SanDisk USB-C 1TB flash drive θα κυκλοφορήσει μαζικά μέσα στο έτος.

SanDisk παρουσίασε μικρότερο USB-C flash drive κόσμου χωρητικότητα 1TB CES 2018, Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Καλό αυτό να κατεβούν λίγο η τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.