Smart Boy: Η πρωταπριλιάτικη φάρσα που τελικά θα υλοποιηθεί

Η πρωταπριλιά πέρασε και ομολογουμένως για τα τεχνολογικά νέα είναι κάπως δύσκολη καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσεις τι είναι πλάκα και τι πραγματικότητα. Οι περισσότερες εταιρείες βρήκαν ευκαιρία να αστειευτούν και άλλες να πειραματιστούν.

Για παράδειγμα Google και η Amazon που ανακοίνωσαν τα Google Chromebit και Amazon Dash, έπρεπε να τονίσουν αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται για φάρσα, ενώ η OnePlus ανακοίνωσε ένα μικροσκοπικό drone το οποίο και κυκλοφόρησε τελικά με τιμή 20 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό.

Μια από τις ενδιαφέρουσες φάρσες που είδαμε είναι το Smart Boy, μια Game Boy θήκη για iPhone 6 Plus που ανέβηκε ως πλάκα στο Reddit από την Hyperkin. Ωστόσο τελικά η εταιρεία αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα και θα την υλοποιήσει.

Το Smart Boy θα έχει θέση για το iPhone 6 Plus και άλλα μοντέλα στο μέλλον, και θα μετατρέπει το κινητό σε παιχιοδομηχανή που θα δέχεται κασέτες Game Boy και Game Boy Color.

Η θήκη θα συνοδεύεται από ειδικό app και θα έχει εξωτερική μπαταρία για 5 ώρες παιχνιδιού. Ωστόσο θα πρέπει να δούμε αν θα εγκρίνει η Nintendo την ιδέα μιας και η ίδια ετοιμάζεται να κάνει είσοδο στο mobile gaming.

Διαβάστε επίσης: Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

smart boy iphone, Smart Boy: Η πρωταπριλιάτικη φάρσα που τελικά θα υλοποιηθεί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mimis13

έπος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.