Smartress: Tο στρώμα σε ειδοποιεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου (όχι για να κοιμηθεί)

Η ισπανική εταιρεία Durmet, που ασχολείται με την κατασκευή στρωμάτων, δημιούργησε ένα νέο έξυπνο στρώμα που σου προσφέρει κάτι περισσότερο από έναν άνετο ύπνο. Το Smartress, μπορεί να αντιληφθεί όταν κάποιος άλλος είναι στο κρεβάτι σου.

Για την ακρίβεια, το Smartress μπορεί να καταλάβει όταν αυτός ο άλλος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου όχι μόνο για να κοιμηθεί αλλά για να κάνει σεξ και σε ειδοποιεί.

Το Smartress χρησιμοποιεί 24 αισθητήρες υπερήχων που σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο μπορούν να αντιληφθούν τη συχνότητα και την ένταση της κίνησης σε μια επιφάνεια. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί τον “εγκέφαλό” του που τροφοδοτείται από μπαταρίες προκειμένου να στείλει το μήνυμα στον ιδιοκτήτη του.

Το στρώμα δεν είναι τόσο έξυπνο για να γνωρίζει αν το ταίρι σας συγκεκριμένα είναι στο κρεβάτι, αλλά αντιλαμβάνεται όταν λείπετε από το σπίτι και σας ειδοποιεί όταν συμβαίνει κάτι “παράξενο κατά την απουσία σας. Επίσης φαίνεται να είναι αρκετά έξυπνο να ξεχωρίζει πότε κάποιος κάθεται απλά ή πότε τα παιδιά ανεβαίνουν στο κρεβάτι για να παίξουν.

Στόχος των Ισπανών είναι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απιστίας το οποίο βεβαίως δεν είναι μόνο δικό τους. Το σλόγκαν της εταιρείας είναι “Αν ο σύντροφός σου δεν είναι πιστός, τουλάχιστον είναι το στρώμα σου”.

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε τιμή για το στρώμα, αλλά μέσα στη σελίδα της εταιρείας μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσεις.

Δείτε το video:

smartress, Smartress: Tο στρώμα σε ειδοποιεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου (όχι για να κοιμηθεί)

smartress, Smartress: Tο στρώμα σε ειδοποιεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου (όχι για να κοιμηθεί)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

τρομερο, μεγαλη ανακαλυψη, ενα ακομα βημα μπροστα για την ανθρωποτητα και φυσικα ενας ακομα λογος να προτιμησεις android εναντι αλλων λειτουργικων. 1.500.000 εφαρμογες και συνεχιζουμε.

Mitsaras

μπορεις να βαλεις και κρυφη καμερα ξερω γω

Γιωργος Παππας

Ναι και μετά να κοιτάς το βίντεο που τράβαγε όλη μέρα :p Καλή πατέντα 😀

ChrisG

Εγώ κατάλαβα ένα πράγμα.όσο “έξυπνα”γίνονται κάποια πράγματα πρός όφελος κάποιων,άλλο τόσο σε μπιιιιιπ απευθύνονται.αυτό αποτελεί άποψη μου.

kostas

θα κλείσουν πολλά σπίτια εξαιτίας ενός στρωματος

panos

Εδώ αλλά λέει το άρθρο και ο άλλος λέει για Android πάλι έλεος

@papaki

Τα ξενοδοχεία σίγουρα θα επενδύσουν στο Smartress. Από εκεί θα έχει κέρδος η εταιρεία Durmet.

Κώστας Ζ.

Λες και δεν θα ξέρει ο/η σύντροφός τι στρώμα έχουν στο σπίτι για να βγάλει τη μπαταρία ωστε να γίνει η δουλειά…
@@papaki γιατι τα ξενοδοχεία;

Νίκος

Και ποιος χαζός κερατώνει στο σπίτι του; Οι γείτονες πάντα κάνουν τη δουλειά καλύτερα από οποιαδήποτε κρυφή κάμερα κτλ. Για να κερατώσεις πας κάπου μακρυά από το σπίτι, οπότε άχρηστο το στρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.