Snapchat Spectacles: Η μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα τα “έξυπνα” γυαλιά της Snap Inc. κυκλοφόρησαν και στην ευρωπαϊκή αγορά με τιμή 150 ευρώ. Τώρα η Royal Caribbean που συνεργάστηκε με την Snap Inc. δημιούργησε μία μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα.

Η μάσκα που ονομάστηκε “SeaSeekers” δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, αλλά τα πρώτα δείγματα μπορούν να αντέξουν ως και 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος των 45 μέτρων.

Snapchat Spectacles, Snapchat Spectacles: Η μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα

Η Snap Inc. και η Royal Caribbean δοκιμάζουν το προϊόν σε θάλασσες και έχουν δημοσιεύσει μερικεές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό τους στο Twitter. Οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τα SeaSeekers στην αγορά το φθινόπωρο.

Με τα γυαλιά αυτά οι χρήστες θα μπορούν να τραβούν καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο όταν κολυμπούν (και να τις δημοσιεύουν στο Snapchat) χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους μια GoPro ή άλλα παρόμοια gadget.

Snapchat Spectacles, Snapchat Spectacles: Η μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την μάσκα και στην ελληνική αγορά καθώς οι ελληνικές παραλίες και θάλασσες είναι από τις ομορφότερες του κόσμου και όλοι θα θέλαμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

πολύ καλή η κίνηση να τα κυκλοφορήσουν φθινόπωρο, αν και οι αγοραστές συνήθως ότι είναι για τη θάλασσα προτιμάει να το αγοράζει γύρω στα Χριστούγεννα!!! χαχαχαχα!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Μανώλης, χαχαχαχ ναι! Αλλά ειναι η εποχή της Αυστραλίας τότε για βουτιές! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.