Snapdragon 836: Έρχεται, αλλά όχι πριν από τις αρχές του 2018;

snapdragon 836 launch 2018, Snapdragon 836: Έρχεται, αλλά όχι πριν από τις αρχές του 2018;

Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι η Qualcomm ακύρωσε την έλευση του Snapdragon 836, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα μπει στα επερχόμενα Pixel 2 και Pixel XL 2 της Google, που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ωστόσο, ακούστηκε ότι η Google θα αρκεστεί τελικά στην κανονική έκδοση της ναυαρχίδας της Qualcomm, τον Snapdragon 835, που μπήκε στα περισσότερα high-end Android.

Μπορεί η Google να συμβιβαστεί με τον Snapdragon 835, αλλά σήμερα έρχονται πληροφορίες που λένε ότι ο Snapdragon 836 δεν ακυρώθηκε τελικά, αλλά θα έρθει στις αρχές του 2018. Η Qualcomm φέρεται να είχε υποσχεθεί τον 836 στην Google, αλλά η εταιρεία καθυστέρησε την κυκλοφορία του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Λέγεται επίσης ότι όταν έρθει στις αρχές του 2018, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει υπό διαφορετική ονομασία. Για το 2017, όπως όλα δείχνουν η Qualcomm θα έχει μόνο έναν high-end επεξεργαστή και αυτός είναι ο Snapdragon 835, που δεν μοιάζει καθόλου κακή επιλογή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Δε χαλαρώνουν λιγο και να παίξουν και λιγο αυτονομία σιγα σιγά;

KostasB

Πωωω.. βλέπω πάλι την ίδια ιστορία με πέρυσι να έχουμε. Πάλι θα δώσει όλους τους 845 (ή όπως αλλιώς τους ονομάσει) στην Sammy για αρχή και όσοι θέλουν flagship αρχές του έτους θα αρκεστούν σε έναν αναβαθμισμένο 835. Οπότε πολύ πιθανό να δούμε ένα LG G7 με sd836.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».